2023'te iPhone 8 Plus kullanılır mı?

AIroe

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen RX 580 - 8 gb
MSI Z390 A PRO
İntel i7 9. Nesil
16 GB Ram
1.5 TB HDD
500 GB SSD
Meslek
Öğrenci
Geçenlerde kullandığım Huawei P Smart 2019 telefonumu ekranı çıktığı ve katlanılamaz derecede kastığı için iPhone 8 Plus'a geçtim fakat ilk defa iOS işletim sistemini kullandığım için burada işler nasıl dönüyor çok bilmiyorum, bunun gibi açılan diğer konularda “alınmaz, çöp olur” gibi cümleleri çok gördüm, P Smart telefonu çıktığı sene almıştım ve beni 4-5 yıl iyi götürmüştü, 8 Plus içinde aynı şeyi düşünüyorum, siz ne düşünüyorsunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:

iOS 15'te kalındığı taktirde ve depolama alanı iyiyse 3 yıl civarı gider gibi geliyor bana.

8 Plus bence hala üzecek bir cihaz değil. Kamerası, performansı tatmin eder. Yalnızca pil sorun olabilir, o konuda da Deji gibi güçlendirilmiş pillerden alın.

Gündelik telefon işlevlerini zorlanmadan yerine getirir. Hala 6S kullananlar var. Ama öyle oyunlarda falan performans beklemeyin. Bir de güncellenen uygulamalar nedeni ile cihaz ısınacaktır. 2 yıl kullanılır diye düşünüyorum.

Hocam hala alınır ama pille alakalı sıkıntı olabilir o olursada güçlü bir pil alın

Ben iPhone 5S kullanıyordum eskiden. 2018 yılında iOS 12 ile son majör güncellemesini aldı. 2018-2022 arası da desteklemediği uygulama yoktu. Yani 4 sene boyunca uygulama güncellemeleri almıştı majör güncelleme almasa da. Haliyle şu an iPhone 8 Plus için bir daha majör sürüm çıkmazsa 4-5 sene daha uygulama desteği devam edecektir. Model numarası yükseldikçe kullanım ömrü de artıyor iPhone'ların.

2-3 yıl götürür ama 4-5 yılllık performans bekleme derim.

2-3 yıl daha rahat götürür, zorlarsanız 4 yıl daha götürür, ama 5 yılı beklemeyin hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…