Yerli uçağımız yapılacak, bor çıkaracağız, her seçim öncesi bulduğumuz doğalgaz rezervlerini çıkartacağız, Dolar 50 Kuruş olacak, dünya bize diz çökecek, CHP'lileri ahır yaptıkları camiilere tıkacağız, eyyy Bay Kemal!
Yapılan şey ticaret üstüne uzlaşı değil ki tarihi olsun. Yapılan şey ülkenin resmi olarak büyük devletler tarafından tanınması ve bağımsızlık kazanman. Bunun bitiş tarihi olmaz.
Olursa 2. Dünya Savaşı gibi dev bir oluşum olması lazım.
2023'te seçim Olacak'ta. Benim düşüncem ne kadar inkar etselerde erken seçime gideceğimiz ondan ben 2023'ü cumhuriyetin 100. yılı olarak görüyorum. Ve tabii boş vaadlerin toplandığı yıl.
Uzaya çıkıcaz (!). Geleceği hiçbir şekilde bilemeyiz. Belki ülke daha iyi olur belki olmaz. Bunu kimse bilemez. Ama zaman makinesi olan varsa bir gidir baksın ona göre plan yapak .
Ülkenin vatandaşı ve halkına dair hiç iyi şeyler olmayacak. 2020'de 5, 2023'de 15... Bunu bilmek için kahin olmaya gerek yok. Her geçen gün ekonomisinin battığı, alım gücünün ayaklar altında ezildiği bir ülkede nefes almak çok zor.
Ülkenin vatandaşı ve halkına dair hiç iyi şeyler olmayacak. 2020'de 5, 2023'de 15... Bunu bilmek için kahin olmaya gerek yok. Her geçen gün ekonomisinin battığı, alım gücünün ayaklar altında ezildiği bir ülkede nefes almak çok zor.