2023'te neler olacak?

Okumamış cahil insan çok ülkemizde, bu video ise verdiğim örneğin en başlıca sebeplerinden.
Ben böyle insanları görüp hala Müslüman kalabilenlere hayret ediyorum ya. Valla önceden konuşmaktan yanlış bir şey söylemekten çekinirdik. El insaf hiç mi akraban yok senin gerçi satmışlardır onlar da oylarını çoktan. Neyse eski modern Türkiye'yi geri alacağız inşallah.

Yine klasik şeyler patlayan bombalar azan suçlar "bilmiyorduk" gafları terör kukla muhalefet ohal ve önceden yazılmış senaryolar. Bir uzaylı istilası falan olsa sahtesinden o bile daha güzel olurdu ya.
Terör ne arar ya iktidarda töbe etmişler onlar hem. DEVA olunmuştur belki Fetullahçılara.

Valla açıkçası sağ-sol çatışması fazlasıyla gereksiz bir konu. Adamlar uzaya gidiyor bizde burda gereksiz konular yüzünden bölünüyoruz. Önemli olan bu memleketin sorunlarını kim bu kadar açıkça bahsediyor o önemli. Güzel projeleri ve çözümleri olan kişinin arkasında durmak gerek. Benim düşüncem bu.

Peki ya size göre hangi partiye oy verilmeli?

Katar'ın Yükselişi Partisi'ne ver sen.

Tatlı su hümanistliğine verelim ne dersin? Hem parti kazanırsa bol bol mülteci savunuruz beraber. Doğru düzgün bir soru sordum kendisine, tartışma çıkartmaya çalışma. Gidip diğer konuda yazdıklarıma cevap versene sen.

Sakin olun hocam, arkadaş cevap bile verememiş fazlasıyla haklısınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…