2023'te neler olacak?

Okumamış cahil insan çok ülkemizde, bu video ise verdiğim örneğin en başlıca sebeplerinden.
Ben böyle insanları görüp hala Müslüman kalabilenlere hayret ediyorum ya. Valla önceden konuşmaktan yanlış bir şey söylemekten çekinirdik. El insaf hiç mi akraban yok senin gerçi satmışlardır onlar da oylarını çoktan. Neyse eski modern Türkiye'yi geri alacağız inşallah.
 
Yine klasik şeyler patlayan bombalar azan suçlar "bilmiyorduk" gafları terör kukla muhalefet ohal ve önceden yazılmış senaryolar. Bir uzaylı istilası falan olsa sahtesinden o bile daha güzel olurdu ya.
Terör ne arar ya iktidarda töbe etmişler onlar hem. 😀 DEVA olunmuştur belki Fetullahçılara.
 
Valla açıkçası sağ-sol çatışması fazlasıyla gereksiz bir konu. Adamlar uzaya gidiyor bizde burda gereksiz konular yüzünden bölünüyoruz. Önemli olan bu memleketin sorunlarını kim bu kadar açıkça bahsediyor o önemli. Güzel projeleri ve çözümleri olan kişinin arkasında durmak gerek. Benim düşüncem bu.
 
Düşüncelerinin CHP üzerine olması ve fan farklı iki kavram, önce kullandığınız kelimelerin anlamını idrak edin sonra kullanın. Madem alternatif sunamıyorsun o zaman insanların çözüm olarak öne sürdüklerine temelsiz muhalefet yapmayacaksın. "halk kimi isterse o olacak" biz aksini mi iddia ettik? Martavalı geç. İktidardan daha iyi muhalefet yapmak ne demek ya? Böyle mantıksız tutarsız bir cümle var mı? Ana dilinde A2 seviyesinde yazıyorsun burada ahkâm kesme derdindesin. Senin altına bez bağlarlarken ben hukuk fakültesindeydim. "cahilmiş, umarım açıklayıcı olurmuş" dedi ana dilinde dahi yazamayan bana yuvarlak cümlelerle argüman dahi sunamayan zât.

Sakin olun hocam, arkadaş cevap bile verememiş fazlasıyla haklısınız.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı