Güzel rüya, rüyamda görsem inanmam
)
Bunların olabilmesi için 2 süper gücün dünyadan silinmesi gerek. ABD, RUSYA. İngiltere'ninde etliye, sütlüye bulaşmaması gerek. O zaman belki bir şeyler olabilir.
Senin Rusya dediğin devletle Osmanlı zamanında,
3.mustafa, 2.Mahmut, 2.Abdülmecid, 2. Abdülhamit zamanlarında olmak üzere 4 büyük savaşı da kaybetmiştir. Bunlar öyle aralarında yüzyıl olan zamanlar değil de hani. En son 1.Dünya savaşında bize Allah yardım etti de adamlarda iç savaş çıktı çekilmek zorunda kaldılar. Bu Allahın Türk milletine bir lütfudur gerçekten. Rusya, o zamanlardakinden çok daha güçlü. Askeri, ekonomik ve nükleer silah olarak baş edebileceğimiz bir ülke değil şimdilerde. Ancak ABD başta olmak üzere Avrupa ülkeleri bir olup Rusya'ya saldırırsa ve ortada nükleer bomba kullanılmazsa o zaman yenilir. Ukrayna savaşına bakma, o kadar askeri ve silah gücü olan Rusya bu kadar zamandır Ukrayna'yı alamaması mantıklı mı sence?
Amacı farklı adamların ve ABD yanına Avrupa'yı da alıp ekonomik ve siyasal savaş ilan etti de hareketini yavaşlattılar.
İsrail mevzusuna gelirsek, kurulduktan sonra bölgedeki Arap devletleri bunu kabul etmedi, başta Mısır olmak üzere Ürdün, Suriye defalarca savaştılar İsraile karşı. Hatta bir olarak saldırdılar ama ABD'nin yaptığı silah vs yardımlarıyla indiremediler İsrail'i. Ha biz onlara benzemeyiz ama buna ABD başta olmak üzere izin vermeyecektir. O, İsrail'i koruğu sürece de biz kılına dokunamayız.