2023'te PS4 alınır mı?

• Konuyu başlatan Squaxw
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 21
  • Görüntüleme 1.300

Squaxw

Hectopat
Çocukluğumdan beri hayalimdir PlayStation'umun olması çhep ilgimi çekti çok hoşuma gidiyor özellikle The Last of Us serisini çok oynamak istiyorumç diğer oyunları da dahil sizce 2023'te alınır mı? 2. el almayı düşünüyorum.

Ben bu zamanda PS5 öneririm ama illakide PS4 alınacaksa alınmamalı ve Xbox Series S alınmasının iyi olduğunu düşünüyorum. Ama istiyorsanız PS4 alın çok ömrü olduğunu sanmıyorum artık.

ben 5 yıl önce almıştım slimi hala çok iyi ancak şu zamanda pro alınmasını öneririm

Ben bu zamanda PS5 öneririm ama illakide PS4 alınacaksa alınmamalı ve Xbox Series S alınmasının iyi olduğunu düşünüyorum. Ama istiyorsanız PS4 alın çok ömrü olduğunu sanmıyorum artık.
Aralarındaki fark nedir acaba ? Bende PS4 almak istiyorum. Konu açacağım ama açamıyorum ban yiyorum. Lütfen yanlış anlamayın.

ben 5 yıl önce almıştım slimi hala çok iyi ancak şu zamanda pro alınmasını öneririm
Aralarındaki fiyat farkı nedir ? Ha hocam bide şu aralar piyasada hep izlediğim vidolar ürünün sıfırı yok diyorlar. Hep yenilenmiş ürünler satılıyor. Bu sorun olur mu ?

Hocam illaki The Last of Us oynayacağım diyorsanız PS4 alabilirsiniz ancak elinizde güçlü bir PC yoksa ve tek oyun aracınız PS4 olacaksa asla önermem ikinci eli 5-6k arası 7K'ya Series S bulunuyor gidip 7K'ya Series S almanız çok daha mantıklı 2028'e kadar oyun oynarsınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı