2023'te PS4 alınır mı?

• Konuyu başlatan Squaxw
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 21
  • Görüntüleme 1.284
Hocam illaki The Last of Us oynayacağım diyorsanız PS4 alabilirsiniz ancak elinizde güçlü bir PC yoksa ve tek oyun aracınız PS4 olacaksa asla önermem ikinci eli 5-6k arası 7K'ya Series S bulunuyor gidip 7K'ya Series S almanız çok daha mantıklı 2028'e kadar oyun oynarsınız.

i7 8550U GT1030 12 GB RAM sistem var artık yeni nesil oyunlarda çok iş görmüyor maalesef.

i7 8550U GT1030 12 GB RAM sistem var artık yeni nesil oyunlarda çok iş görmüyor maalesef.

Size tavsiyem Series S hocam The Last of Us oynadıktan sonra ne yapacaksınızki PS5 yada PS4 kiralayıp The Last of Us'ı bitirin bence bir The Last of Us için PS4'e asla 6K verilmez heleki series s 7k iken.

Elindeki TV 4K ise şartları biraz daha zorlayıp PS4 Pro alabilirsin. 2K TV varsa PS4 Slim al. İki TLOU da oynarsın rahat şekilde. Oynadıktan sonra da duruma göre elindeki oyunlara ya da oynacaklarına bakıp öyle bir değerlendirme yaparsın. Satmak istersen zaten hala piyasası olan bir cihaz. İki oyunu oynayıp satsan bile çok bir zararla satacağını sanmam.

Ayrıca Xbox ve PS oyun kültürleri yukarıdaki arkadaşın dediği gibi çok farklı. Halo, Gears tarzı oyunlar bana hitap etmiyor pek. Benim tercihim TLOU, GoW, Uncharted olurdu.

Ben olsam 2023 yılında ps4 alacağıma Xbox Series S alırım daha yeni teknoloji olduğu için. Ayrıca nesil sonuna kadar da desteğini sürdürecek. Tek bir oyun için ps 4 almak değmez. Ha illaha ps 4 almak istiyorsanız pro modeline bakın. Zira yanlış hatırlamıyorsam ps 4 - ps 5 in aksine- çıktığı dönemde sıkıntıları olan ve yeterince güçlü olmayan bir cihazdı. Pro modeli en azından donanımsal açıdan daha güçlü

Linçlenmek istemiyorum fakat 2022 Aralık'ta aldım ve hala bal gibi kullanıyorum hocam. Series S'te düşünebilirsiniz destek ve yenilik açısından fakat PS4'ün hala gideri var emin olabilirsiniz. Ama fat kasa değil de Pro almanızı tavsiye ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı