2023'te RX580 alınır mı?

Evet zaten arkadaş bütçemi arttırmayı mantıklı bulmuyorum 3 bin TL civarına RX 580 bulabiliyorum demiş.

İşte sıfır RX580 linki atmanın tam sebebi bu, bakacak olursanız markasız ve büyük ihtimal sahte olan ürünler var 3K ya ve güvenilir olan en ucuz Afox markasına ait 3600TL idi.

Siz 2060 Super dediniz 2060 demediniz ek olarak şu an attığınız ilan 2060 dikkatli bakın.

2060S bulunuyor arada 3.5k civarına bulmak mümkün sonraki mesajımda 2060-S olarak düzelttim zaten.

580 6500XT seviyesinde 1650 değil. 1650 ölü doğan bir kart hazır sistem için değilse alınması mantıksız zaten. Sırf güncellik diye 4 GB VRAM'e sahip kart aldırılması da bence çok saçma. Valorant bile yüksek ayarlarda 3200 3300 MB VRAM kullanımını görüyor diğer oyunları siz düşünün.

Güncelleme desteği bitince ne olacak? Kart artık anlamını yitirecek ve zaten RX580 ile hangi oyunu yüksek grafiklerde oynayıp 8 GB VRAM'e ihtiyaç duyabilirsin ki?
Bu kartlar orta seviye grafik kartı ve 4 GB VRAM yeterlidir.

İşte sıfır RX580 linki atmanın tam sebebi bu, bakacak olursanız markasız ve büyük ihtimal sahte olan ürünler var 3K ya ve güvenilir olan en ucuz Afox markasına ait 3600TL idi.

3 bine STRIX veya Gaming X alır işte neden sıfır baksın.

2060S bulunuyor arada 3.5k civarına bulmak mümkün sonraki mesajımda 2060-S olarak düzelttim zaten.

Düzeltmeyi görmedim kusura bakmayın.

Güncelleme desteği bitince ne olacak? Kart artık anlamını yitirecek ve zaten RX580 ile hangi oyunu yüksek grafiklerde oynayıp 8 GB VRAM'e ihtiyaç duyabilirsin ki?
Bu kartlar orta seviye grafik kartı ve 4 GB VRAM yeterlidir.

Dostum CoD Warzone, Far Cry 5 ve 6, Forza Horizon 5 gibi oyunları akıcı oynatabilen RX 580'den bahsediyoruz ne demek ihtiyaç duymasın.

3 bine STRIX veya Gaming X alır işte neden sıfır baksın.

3 bine neden 2. el STRIX alsın? 2.el RX580 alacaksa 2K ya Nitro+ gibi modeller bulunuyor. 3K ya 2.El 2060 var.

Dostum CoD Warzone, Far Cry 5 ve 6, Forza Horizon 5 gibi oyunları akıcı oynatabilen RX 580'den bahsediyoruz ne demek ihtiyaç duymasın.

Videoya bakılırsa RX 6500 XT bir tık daha performanslı:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ancak dediğiniz gibi VRAM sıkıntısı var.
Ben hala güncel olanı alma taraftarıyım hem biliyorsunuz WattMan alma ihtimali 6000 serisinde daha az kişiden kişiye değişebilir bu ancak ben 0 RX580 alınmasını mantıklı bulmuyorum 2.elde 2 katı daha ucuzken.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı