PlayStation 5 ve PC'den tek kulaklıktan ses almak mümkün mü?

Daha fazla  
PS5 Slim ve PC seslerini tek kulaklıktan alabilme yöntemi var mıdır? Aradım taradım, bulamadım. Kulaklığımı (BlackShark V2 Pro) PC'ye bağlı bir şekilde kullanıyorum. İki monitörün birine PC, diğerine PS açık bir şekilde kullanıyorum.

BlackShark V2 Pro’nun 3.5 mm girişini kullanarak aslında ikisini aynı anda duyabiliyorsun. Dongle PC’de takılı duruyor, PC’nin sesi kablosuzdan geliyor. Kulaklığa 3.5 mm kabloyu takıp diğer ucunu PS5 kumandasına bağladığında da PS5’in sesi kablolu geliyor. Kulaklık iki sinyali aynı anda işlediği için hem PC hem PS5 sesini birlikte duyabiliyorsun.

BlackShark V2 Pro'nun 3.5 mm girişini kullanarak aslında ikisini aynı anda duyabiliyorsun. Dongle PC'de takılı duruyor, PC'nin sesi kablosuzdan geliyor. Kulaklığa 3.5 mm kabloyu takıp diğer ucunu PS5 kumandasına bağladığında da PS5'in sesi kablolu geliyor. Kulaklık iki sinyali aynı anda işlediği için hem PC hem PS5 sesini birlikte duyabiliyorsun.

Hocam BlackShark V2 Pro'da 3.5mm jak girişi bulunmuyor. Tek giriş Type-C. 3.5 mm kabloyu DualSense'ten direkt kasama takarsam olur mu peki?

Hocam BlackShark V2 Pro'da 3.5mm jak girişi bulunmuyor. Tek giriş Type-C. 3.5 mm kabloyu DualSense'ten direkt kasama takarsam olur mu peki?
Eğer böyle bir seçenek yoksa, şu tarz bir dönüştürücü kullanabilirsin ama DualSense’ten çıkan 3.5 mm kabloyu doğrudan kasaya takmanın işe yarayacağını sanmıyorum. Bahsettiğim şey, 3.5 mm → Type-C bir kablo alıp 3.5 mm ucu DualSense’e, Type-C ucunu da kulaktan gelen type-c kablosuna takmak. Bu şekilde belki sorun çözülebilir diye düşünüyorum.

500X-500X-REBCK134750_disi-type-c-erkek-40x135mm-jack-donust.jpg

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı