2023'te S20 FE alınır mı?

Bütçe
12.000

nefebe

Centipat
Daha fazla  
Öncelikle S20 FE'nın özelliklerini vesaire çok beğeniyorum ancak 2020 çıkışlı bir telefon olduğu yazılım güncellemesi olayından korkuyorum .2 güvenlik güncellemesi daha var sanırım yani güncellemesi biten bir telefon alınır mı? Eğer ki alınmazsa S20FE 2023 yılında 12.000 TL gibi bir fiyat bandında ne önerirsiniz?

Aklımda POCO F4 ve F5 modelleri vardı onlar olur mu peki?

Güncel kalma takıntınız yoksa alınır onun haricinde bir eksiği yok.

Android mertebesinde yazılım desteğinin kesilmesi çok fazla sorun teşkil etmez. Android 13'ün yazılım desteğinin kesilmesine en az 6-7 yıl var. Ayrıca o fiyat bandında S20 FE Snapdragon'dan daha iyi bir model yok.

Güncel kalma takıntınız yoksa alınır onun haricinde bir eksiği yok.

Hocam pek bir önemi var mıdır yani telefonun güncel olmasının en az 6-7 yıl götürsün istiyorum. J7 Pro'dan geçeceğim.

Ben olsam A54'e yönelirdim. 5 yıl güncelleme desteği var, güncel cihaz. Oyunlarda da üzmez.

Güvenlik güncellemesinin olmaması aslında zarardan çok yarar bana göre. Az çok Android ile içli dışlı olan herkes root vb. olaylara ihtiyaç durabilir. Bu güncelleştirmeler cihazı prenormal gibi durumlarla karşı karşıya bırakmakla yetinmeyip root vb. olaylara hiç girişmeyecekseniz bile güncellemeler ile yazılımın içinden geçerek inanılmaz bir yavaşlığa sebebiyet olabiliyor. Bu güncellemeler geri alınamadığından dolayı da pişmanlık duyuyor insan. Samsung telefonlarda böyle napalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…