2023'te S20 FE alınır mı?

Bütçe
12.000
S20FE sanırsam sadece 1-2 yıl daha güvenlik güncellemesi alacak. Bana kalırsa şu an S20FE yerine A54 almak daha mantıklı.

Güvenlik güncellemesi biterse antivirüs kullanırım ama A54'e o parayı vermem. Telefonları 5-6 yılda bir değişiyorum o yüzden kaliteli olsa iyi olur.

Dediğim gibi bütçeni artırıp S21FE ye bak derim.

Düşünüyorum hocam 2. el olarak almak.

S20 FE'nin şu anda butcesinde rakibi yok. Sağlam SoC + iyi kamerayı başka bir cihazda bulamazsınız.
Sırf eski diye almamak mantıksız olur.

S20 FE'nin şu anda butcesinde rakibi yok. Sağlam SoC + iyi kamerayı başka bir cihazda bulamazsınız.
Sırf eski diye almamak mantıksız olur.

Bende öyle düşünüyorum hocam dediğim gibi pat diye telefon değiştiremiyorum ne de olsa ucuz bir şey değil o yüzden sormuştum.

@nefebe Android tarafında güncelleme almamasinin neredeyse hiç önemi yok. Sadece yeniliklerden mahrum kalırsınız.
1 yıl daha güvenlik güncellemesi ömrü var zaten. Android 13'ün ise 7 yılı var aşağı yukarı.
O konuda rahat olun.

Bataryasıda sizi üzebilir. Siz bilirsiniz iyi telefon ama bundan 4 sene sonrasını düşünecek olursak paranı biriktir bence.

Hocam çoğunlukla bilgisayarla ilgileniyorum bence 4500 mAh batarya yeter.

@nefebe Android tarafında güncelleme almamasinin neredeyse hiç önemi yok. Sadece yeniliklerden mahrum kalırsınız.
1 yıl daha güvenlik güncellemesi ömrü var zaten. Android 13'ün ise 7 yılı var aşağı yukarı.
O konuda rahat olun.

Hocam ben güncelleme konusunda yeni oyun çıkarda oynatmaz diye güncel olsun istiyordum yani 7 yıl boyunca çıkacak oyunları oynatır mı hocam sizce.

Hocam ben güncelleme konusunda yeni oyun çıkar da oynatmaz diye güncel olsun istiyordum. Yani 7 yıl boyunca çıkacak oyunları oynatır mı hocam sizce?
Mesela Asphalt 8, Clash Royale, Genshin Impact, PUBG, Android 5 ve üstünü destekliyor.
Bu sene çıkan eFootball 2024, Android 7 ve üzeri. Öyle hesap yapabilirsiniz.

Mesela Asphalt 8, Clash Royale, Genshin Impact, PUBG, Android 5 ve üstünü destekliyor.
Bu sene çıkan eFootball 2024, Android 7 ve üzeri. Öyle hesap yapabilirsiniz.

Yeni çıkan oyunlar bile Android 7 destekliyorsa hayli hayli Android 14 yeter yani.

Yeni çıkan oyunlar bile Android 7 destekliyorsa hayli hayli Android 14 yeter yani.
Mesela PUBG 2018'de mobile geldi. 2018 yılında Android 8,9 vardı ama min. Android 5 destekliyor.

Ama kesin bir şey demek de hata olur. Asphalt 9 de 2018 çıkışlı ama min. Android 9 destekliyor. Bu ihtimale tamamen güvenmek de hata olur.

Mesela PUBG 2018'de Mobile geldi. 2018 yılında Android 8,9 vardı ama minimum Android 5 destekliyor.

Ama kesin bir şey demek de hata olur. Asphalt 9 de 2018 çıkışlı ama minimum Android 9 destekliyor. Bu ihtimale tamamen güvenmek de hata olur.

Peki hocam POCO F4 mü 2.el F5 mi S20 FE mi 2.el S21 FE mı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı