2023'te S20 FE alınır mı?

Bütçe
12.000
Bütçeni biraz daha çıkarabilirsen Galaxy A54 olabilir. Veya POCO F4'te de göz atabilirsin.

Hocam a serisi telefonları pek tercih etmiyorum benim de aklımda F4 vardı ancak önermiyorlardı.

Ekranı super AMOLED imiş. İşlemcisi Vs'de sizi en az 4 sene götürür. İş yapar ancak güncelleme desteği vs ne zaman kesilir takdir sizin.

Ekranı super AMOLED imiş. İşlemcisi Vs'de sizi en az 4 sene götürür. İş yapar ancak güncelleme desteği vs ne zaman kesilir takdir sizin.

Hocam dediğim gibi ben zamanında GM 5 Plus'ı bile 5 yıl kullanmış biriyim sizce S20FE mı almalıyım yoksa başka öneriniz var mıdır?

Dostum bu fiyat bandında seni 6-7 yıl götürecek çok telefon yoktur zaten bütçeni artırıp S21FE ye bak derim.

Yani S20 FE götürmez mi?

Tercihim A34 5Gden yana olurdu. Güncelliği düşünüyorsunuz o yüzden o cihaz sizin için daha iyi olacaktır.

Hocam dediğim gibi ben zamanında GM 5 Plus'ı bile 5 yıl kullanmış biriyim sizce S20FE mı almalıyım yoksa başka öneriniz var mıdır?

Yani S20 FE götürmez mi?
Okuduğum sitelere göre maksimum 4 sene boyunca önemli yazılım güncellemeleri geliyormuş. 2024'de Android güncellemeleri (Güvenlik ve Firewall güncellemeleri hariç) alamayabilir.

Yani S20 FE götürmez mi?
S20FE sanırsam sadece 1-2 yıl daha güvenlik güncellemesi alacak. Bana kalırsa şuan S20FE yerine A54 almak daha mantıklı.

Tercihim A34 5G'den yana olurdu. Güncelliği düşünüyorsunuz o yüzden o cihaz sizin için daha iyi olacaktır.

Hocam dediğim gibi a serisi cihazları tercih etmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…