nefebe Centipat Katılım 26 Ağustos 2023 Mesajlar 111 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2023 #11 nearr7566v dedi: Bütçeni biraz daha çıkarabilirsen Galaxy A54 olabilir. Veya POCO F4'te de göz atabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam a serisi telefonları pek tercih etmiyorum benim de aklımda F4 vardı ancak önermiyorlardı.
nearr7566v dedi: Bütçeni biraz daha çıkarabilirsen Galaxy A54 olabilir. Veya POCO F4'te de göz atabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam a serisi telefonları pek tercih etmiyorum benim de aklımda F4 vardı ancak önermiyorlardı.
K KlesS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Temmuz 2020 Mesajlar 1.954 Makaleler 1 Çözümler 7 1 Ekim 2023 #12 Ekranı super AMOLED imiş. İşlemcisi Vs'de sizi en az 4 sene götürür. İş yapar ancak güncelleme desteği vs ne zaman kesilir takdir sizin.
Ekranı super AMOLED imiş. İşlemcisi Vs'de sizi en az 4 sene götürür. İş yapar ancak güncelleme desteği vs ne zaman kesilir takdir sizin.
nearr7566v Decapat Katılım 30 Temmuz 2021 Mesajlar 78 1 Ekim 2023 #13 nefebe dedi: Hocam a serisi telefonları pek tercih etmiyorum benim de aklımda F4 vardı ancak önermiyorlardı. Genişletmek için tıkla... Dostum bu fiyat bandında seni 6-7 yıl götürecek çok telefon yoktur zaten bütçeni artırıp S21FE ye bak derim.
nefebe dedi: Hocam a serisi telefonları pek tercih etmiyorum benim de aklımda F4 vardı ancak önermiyorlardı. Genişletmek için tıkla... Dostum bu fiyat bandında seni 6-7 yıl götürecek çok telefon yoktur zaten bütçeni artırıp S21FE ye bak derim.
K KlesS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Temmuz 2020 Mesajlar 1.954 Makaleler 1 Çözümler 7 1 Ekim 2023 #14 BlackRazorX dedi: Ben olsam A54'e yönelirdim. 5 yıl güncelleme desteği var, güncel cihaz. Oyunlarda da üzmez. Genişletmek için tıkla... A serisi almaktansa S20 FE almak daha iyi bence. A serisi kadar buram buram çin kokan bir Samsung telefon serisi daha yok.
BlackRazorX dedi: Ben olsam A54'e yönelirdim. 5 yıl güncelleme desteği var, güncel cihaz. Oyunlarda da üzmez. Genişletmek için tıkla... A serisi almaktansa S20 FE almak daha iyi bence. A serisi kadar buram buram çin kokan bir Samsung telefon serisi daha yok.
nefebe Centipat Katılım 26 Ağustos 2023 Mesajlar 111 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2023 #15 KlesS dedi: Ekranı super AMOLED imiş. İşlemcisi Vs'de sizi en az 4 sene götürür. İş yapar ancak güncelleme desteği vs ne zaman kesilir takdir sizin. Genişletmek için tıkla... Hocam dediğim gibi ben zamanında GM 5 Plus'ı bile 5 yıl kullanmış biriyim sizce S20FE mı almalıyım yoksa başka öneriniz var mıdır? nearr7566v dedi: Dostum bu fiyat bandında seni 6-7 yıl götürecek çok telefon yoktur zaten bütçeni artırıp S21FE ye bak derim. Genişletmek için tıkla... Yani S20 FE götürmez mi?
KlesS dedi: Ekranı super AMOLED imiş. İşlemcisi Vs'de sizi en az 4 sene götürür. İş yapar ancak güncelleme desteği vs ne zaman kesilir takdir sizin. Genişletmek için tıkla... Hocam dediğim gibi ben zamanında GM 5 Plus'ı bile 5 yıl kullanmış biriyim sizce S20FE mı almalıyım yoksa başka öneriniz var mıdır? nearr7566v dedi: Dostum bu fiyat bandında seni 6-7 yıl götürecek çok telefon yoktur zaten bütçeni artırıp S21FE ye bak derim. Genişletmek için tıkla... Yani S20 FE götürmez mi?
5 576864 Kilopat Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 9.144 Makaleler 3 Çözümler 78 1 Ekim 2023 #16 Tercihim A34 5Gden yana olurdu. Güncelliği düşünüyorsunuz o yüzden o cihaz sizin için daha iyi olacaktır.
Tercihim A34 5Gden yana olurdu. Güncelliği düşünüyorsunuz o yüzden o cihaz sizin için daha iyi olacaktır.
K KlesS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Temmuz 2020 Mesajlar 1.954 Makaleler 1 Çözümler 7 1 Ekim 2023 #17 nefebe dedi: Hocam dediğim gibi ben zamanında GM 5 Plus'ı bile 5 yıl kullanmış biriyim sizce S20FE mı almalıyım yoksa başka öneriniz var mıdır? Yani S20 FE götürmez mi? Genişletmek için tıkla... Okuduğum sitelere göre maksimum 4 sene boyunca önemli yazılım güncellemeleri geliyormuş. 2024'de Android güncellemeleri (Güvenlik ve Firewall güncellemeleri hariç) alamayabilir.
nefebe dedi: Hocam dediğim gibi ben zamanında GM 5 Plus'ı bile 5 yıl kullanmış biriyim sizce S20FE mı almalıyım yoksa başka öneriniz var mıdır? Yani S20 FE götürmez mi? Genişletmek için tıkla... Okuduğum sitelere göre maksimum 4 sene boyunca önemli yazılım güncellemeleri geliyormuş. 2024'de Android güncellemeleri (Güvenlik ve Firewall güncellemeleri hariç) alamayabilir.
nearr7566v Decapat Katılım 30 Temmuz 2021 Mesajlar 78 1 Ekim 2023 #18 nefebe dedi: Hocam dediğim gibi ben zamanında GM 5 Plus'ı bile 5 yıl kullanmış biriyim sizce S20FE mı almalıyım yoksa başka öneriniz var mıdır? Yani S20 FE götürmez mi? Genişletmek için tıkla... S20FE sanırsam sadece 1-2 yıl daha güvenlik güncellemesi alacak. Bana kalırsa şuan S20FE yerine A54 almak daha mantıklı.
nefebe dedi: Hocam dediğim gibi ben zamanında GM 5 Plus'ı bile 5 yıl kullanmış biriyim sizce S20FE mı almalıyım yoksa başka öneriniz var mıdır? Yani S20 FE götürmez mi? Genişletmek için tıkla... S20FE sanırsam sadece 1-2 yıl daha güvenlik güncellemesi alacak. Bana kalırsa şuan S20FE yerine A54 almak daha mantıklı.
nefebe Centipat Katılım 26 Ağustos 2023 Mesajlar 111 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2023 #19 576864 dedi: Tercihim A34 5G'den yana olurdu. Güncelliği düşünüyorsunuz o yüzden o cihaz sizin için daha iyi olacaktır. Genişletmek için tıkla... Hocam dediğim gibi a serisi cihazları tercih etmiyorum.
576864 dedi: Tercihim A34 5G'den yana olurdu. Güncelliği düşünüyorsunuz o yüzden o cihaz sizin için daha iyi olacaktır. Genişletmek için tıkla... Hocam dediğim gibi a serisi cihazları tercih etmiyorum.
nearr7566v Decapat Katılım 30 Temmuz 2021 Mesajlar 78 1 Ekim 2023 #20 nefebe dedi: Hocam dediğim gibi a serisi cihazları tercih etmiyorum. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi bütçeni artırıp S21FE ye bak derim.
nefebe dedi: Hocam dediğim gibi a serisi cihazları tercih etmiyorum. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi bütçeni artırıp S21FE ye bak derim.