2023'te S20 FE alınır mı?

Bütçe
12.000
S20FE sanırsam sadece 1-2 yıl daha güvenlik güncellemesi alacak. Bana kalırsa şu an S20FE yerine A54 almak daha mantıklı.

Güvenlik güncellemesi biterse antivirüs kullanırım ama A54'e o parayı vermem. Telefonları 5-6 yılda bir değişiyorum o yüzden kaliteli olsa iyi olur.

Dediğim gibi bütçeni artırıp S21FE ye bak derim.

Düşünüyorum hocam 2. el olarak almak.

S20 FE'nin şu anda butcesinde rakibi yok. Sağlam SoC + iyi kamerayı başka bir cihazda bulamazsınız.
Sırf eski diye almamak mantıksız olur.

S20 FE'nin şu anda butcesinde rakibi yok. Sağlam SoC + iyi kamerayı başka bir cihazda bulamazsınız.
Sırf eski diye almamak mantıksız olur.

Bende öyle düşünüyorum hocam dediğim gibi pat diye telefon değiştiremiyorum ne de olsa ucuz bir şey değil o yüzden sormuştum.

Bende öyle düşünüyorum hocam dediğim gibi pat diye telefon değiştiremiyorum ne de olsa ucuz bir şey değil o yüzden sormuştum.

Bataryasıda sizi üzebilir. Siz bilirsiniz iyi telefon ama bundan 4 sene sonrasını düşünecek olursak paranı biriktir bence.

@nefebe Android tarafında güncelleme almamasinin neredeyse hiç önemi yok. Sadece yeniliklerden mahrum kalırsınız.
1 yıl daha güvenlik güncellemesi ömrü var zaten. Android 13'ün ise 7 yılı var aşağı yukarı.
O konuda rahat olun.

Bataryasıda sizi üzebilir. Siz bilirsiniz iyi telefon ama bundan 4 sene sonrasını düşünecek olursak paranı biriktir bence.

Hocam çoğunlukla bilgisayarla ilgileniyorum bence 4500 mAh batarya yeter.

Hocam ben güncelleme konusunda yeni oyun çıkarda oynatmaz diye güncel olsun istiyordum yani 7 yıl boyunca çıkacak oyunları oynatır mı hocam sizce.

Hocam ben güncelleme konusunda yeni oyun çıkar da oynatmaz diye güncel olsun istiyordum. Yani 7 yıl boyunca çıkacak oyunları oynatır mı hocam sizce?
Mesela Asphalt 8, Clash Royale, Genshin Impact, PUBG, Android 5 ve üstünü destekliyor.
Bu sene çıkan eFootball 2024, Android 7 ve üzeri. Öyle hesap yapabilirsiniz.

Mesela Asphalt 8, Clash Royale, Genshin Impact, PUBG, Android 5 ve üstünü destekliyor.
Bu sene çıkan eFootball 2024, Android 7 ve üzeri. Öyle hesap yapabilirsiniz.

Yeni çıkan oyunlar bile Android 7 destekliyorsa hayli hayli Android 14 yeter yani.

Yeni çıkan oyunlar bile Android 7 destekliyorsa hayli hayli Android 14 yeter yani.
Mesela PUBG 2018'de mobile geldi. 2018 yılında Android 8,9 vardı ama min. Android 5 destekliyor.

Ama kesin bir şey demek de hata olur. Asphalt 9 de 2018 çıkışlı ama min. Android 9 destekliyor. Bu ihtimale tamamen güvenmek de hata olur.

Peki hocam POCO F4 mü 2.el F5 mi S20 FE mi 2.el S21 FE mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…