2023'te S20 FE alınır mı?

Bütçe
12.000
Peki hocam POCO F4 mü, 2.el F5 mi, S20 FE mi, 2.el S21 FE mı?
Ben telefonu sadece oyun için alıyorum derseniz ikinci el POCO F5.
Kamera ve sosyal medya da önemliyse S20 FE. Oyun oynayan birinin Exynos 2100 alması için hiçbir sebep yok.

Ben telefonu sadece oyun için alıyorum derseniz ikinci el POCO F5.
Kamera ve sosyal medya da önemliyse S20 FE. Oyun oynayan birinin Exynos 2100 alması için hiçbir sebep yok.

Hocam ortalama 4 saat telefona bakıyorsam 1.30 saat falan oyun oynuyorum 2.30 saat gibide sosyal medyada falan geçiriyorum.

@nefebe 1.30 saat oyunla yükte 10W tüketen oyun özürlüsü Exynos 2100 ile gecinemezsiniz.
S21 FE'yi sallayın.
S20 FE'nin de şarjını dibine kadar zorlarsiniz.
Bence S20 FE almanız daha mantıklı. Sırf 1,30 saat için POCO ile uğraşmak istemezdim. Hele ki o çöp kamera sensorleri ile...

Hocam 4 derken sallıyorum normalde en fazla 2 saat falan bakıyorum telefona 30 dk oyun 1.30 saat sosyal medya falan şu an mevcut olarak J7 Pro kullanıyorum Clash royalden ve cocdan başka oyun açmadığı için de olabilir.(fazla oynamam) hocam peki bir şey sormak isterim niçin POCO önermiyorsunuz.

@nefebe yazılım ve kameradan dolayı POCO onermem. Full oyun için sadece POCO çekilir. Yoksa tüm gün MIUI buglari ile uğraşırsınız.

@nefebe yazılım ve kameradan dolayı POCO onermem. Full oyun için sadece POCO çekilir. Yoksa tüm gün MIUI buglari ile uğraşırsınız.

Arayüzden dolayı yani hocam şimdi galerime girseniz maksimum 5 MB falan var fotoğraf yani kamera kullanan biri de değilim. Ama dediğiniz gibi buglar falan varsa MIUI arayüzünde haklısınız. @429065

Son düzenleme:
A serisi almaktansa S20 FE almak daha iyi bence. A serisi kadar buram buram çin kokan bir Samsung telefon serisi daha yok.
Alakası yok, kaç defa A54 kullandın? A34 için dediğin doğru olabilir, A54'te damla çentik yok ve arka panel komple cam. S serisi isteniyorsa S21FE en mantıklısı, S20FE'ye artık para verilmez, güncelliğini yitirmiş bir telefon, en azından ben almazdım.

Hocam nasıl a serisi S20feden iyi olabilir? S21fede throttling muhabbeti duymuştum.

@nefebe Genshin Impact gibi bir oyunda S23 Ultra'da bile throttle yersin. Olay S21 FE değil. Samsung dökümü işlemci. Performansını sunabilmek için TDP'sini aşıyor. Ve gene de sunamıyor, her dakika throttle yiyor. Exynos 2100 bulunan hiçbir cihazda cooling system olmaması da cabasi. Ayrıca Samsung'un GoS illeti de işleri daha da zora sokuyor.
SD 865'in sabit 6W ile verdiği performansı Exynos 2100'le 10W tuketimle bile alamazsın.

Hocam nasıl a serisi S20feden iyi olabilir? S21fede throttling muhabbeti duymuştum.
Tamamen iyi demedim, S20FE işlemci bazında daha güçlü olsa da güncelleme desteği kesilecek, ayrıca tasarımı eski. Kullanılmaz demiyorum kötü de demiyorum ama sıfırdan almazdım ben. Elinizde varsa kullanılabilir, yeni cihaza geçişe gerek olmaz şu sıralar. S21FE gayet iyi bir cihaz bu arada, güncellemeler ile yaşanan sorunlar giderildi. A54 ün kamerası da gayet iyi bu arada, benim S21FE almamamın sebebi bataryasının 4500mAh olmasıydı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…