2023'te S20 FE alınır mı?

Bütçe
12.000
Arkadaş bence kamerayla çok ilgilenmiyorsa S21FE daha mantıklı olur. Aralarında fiyat farkı var.

Evet kamerayla hiç ilgilenmiyorum dediğim gibi galerimde maksimum 5MB dosya var.

Hocam peki bir sorum olacaktır sırf 1 yıl için 6K gibi bir fark ödemek gerekli midir?

Hocam epey derken siteden bahsetmiştim ama yine de gerçekten büyük farklar var.
Salak değilim yahu anladım.
Sadece kelime oyunu yapmıştım.

Arkadaş bence kamerayla çok ilgilenmiyorsa S21FE daha mantıklı olur. Aralarında fiyat farkı var.
İkinci elde aşağı yukarı aynı fiyattalar. Konu sahibi de ikinci el bakıyor. Sıfır S21 alınmaz zaten. O fiyata S22 var.

Evet kamerayla hiç ilgilenmiyorum dediğim gibi galerimde maksimum 5MB dosya var.

O zaman dediğim gibi S21FE öneririm. Arkadaş farklarını anlatmış ama bunlar çok büyük farklar değil. S21 kamera konusunda daha başarılı.

Kameradan büyük beklentileriniz yoksa Poco F4 veya F5 alın geçin. S21 FE de önerilir aslında ama batarya ömrü Poco F4 ve F5'e göre kötü.

Kameradan büyük beklentileriniz yoksa POCO F4 veya F5 alın geçin. S21 FE de önerilir aslında ama batarya ömrü POCO F4 ve F5'e göre kötü.

Hocam MIUI arayüzü önerilmiyor.

Hocam bir de bataryada 3600 mAh batarya dahi yetiyor bana.

Hocam pek önerilmediler.
Hocam sen kamerayı kullanmıyorsun değil mi? 5 MB diyorsun.
POCO F4 en sagliklisi o halde. Yazilimdan bahsettim ama S21 FE alırsan daha fazla işkence çekersin.

Hocam MIUI arayüzü önerilmiyor.

Hocam bir de bataryada 3600 mAh batarya dahi yetiyor bana.
S21 FE full bataryada bekleme süresinde 1 günü çıkaramayan bir cihaz, ortalama ekran süresi de 4-5 saat. Muadillerine göre düşük süreler. Bu süreler size yetiyorsa S21 FE alın.

Hocam sen kamerayı kullanmıyorsun değil mi? 5 MB diyorsun.
POCO F4 en sagliklisi o halde. Yazilimdan bahsettim ama S21 FE alırsan daha fazla işkence çekersin.

Hocam ama MIUI'de buglar var demiştiniz.

Hocam yeni arayüz güncellemesini almayacak, bu yeni arayüz Samsung'da çok buyuk fark yaratacak. Ben olsam biraz daha ekleyip S21 FE ya da Samsung A34 alırdım.

Salak değilim yahu anladım.
Sadece kelime oyunu yapmıştım.

İkinci elde aşağı yukarı aynı fiyattalar. Konu sahibi de ikinci el bakıyor. Sıfır S21 alınmaz zaten. O fiyata S22 var.
Evet ikiside iyi kendisi bilir ama şöyle söyleyeyim S21 kamerada ve senin dediğin gibi performans kısmında biraz daha iyi S21Fe batarya ve daha yeni olması iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…