2023'te S21 FE alınır mı?

Furquality

Hectopat
S21 FE dememin sebebi ufs 3'e sahip en ucuz ve çok da eski olmayan telefonlardan biri olması. POCO X5 Pro, A54 gibi cihazların birbirinden üstün olan özellikleri bu cihazda bir arada bulunuyor. Ancak şunu bilmiyorum. S21 FE'yi 2023'te satın almak yanlış olur mu? Her ne kadar ufs 3 olsa bile bu telefon 2021 çıkışlı olduğundan ve güncelleme desteği daha erken biteceğinden dolayı erken kasmalar ve batarya yetersizliği yaşar mıyım? Ve bir soru daha: Şu an alacağım bir cihazın UFS 3 olmayıp 2 falan olmasını önemsemeli miyim? Orta segmentlerde bir şey alacağım.

Son düzenleme:
S21 FE dememin sebebi ufs 3'e sahip en ucuz ve çok da eski olmayan telefonlardan biri olması. POCO X5 Pro, A54 gibi cihazların birbirinden üstün olan özellikleri bu cihazda bir arada bulunuyor. Ancak şunu bilmiyorum. S21 FE'yi 2023'te satın almak yanlış olur mu? Her ne kadar ufs 3 olsa bile bu telefon 2021 çıkışlı olduğundan ve güncelleme desteği daha erken biteceğinden dolayı erken kasmalar ve batarya yetersizliği yaşar mıyım?
Sormak bile hata tabi alınır.

S21 FE dememin sebebi ufs 3'e sahip en ucuz ve çok da eski olmayan telefonlardan biri olması. POCO X5 Pro, A54 gibi cihazların birbirinden üstün olan özellikleri bu cihazda bir arada bulunuyor. Ancak şunu bilmiyorum. S21 FE'yi 2023'te satın almak yanlış olur mu? Her ne kadar ufs 3 olsa bile bu telefon 2021 çıkışlı olduğundan ve güncelleme desteği daha erken biteceğinden dolayı erken kasmalar ve batarya yetersizliği yaşar mıyım? Ve bir soru daha: Şu an alacağım bir cihazın ufs 3 olmayıp 2 falan olmasını önemsemeli miyim? Orta segmentlerde bir şey alacağım.

Bende bu telefonu almayı düşünüyordum ancak şarj konusunda biraz sıkıntılı telefon. Tabii kullanıma bağlıdır ancak çok fazla günde iki kez şarj etmek zorunda kalıyorum yorumu görmüştüm bu sebeple vazgeçtim.

O cihazın uzun süre güncelleme desteği olur.S20fe nin bile hâlâ güncelleme alacağı ömrü var s21i düşünemiyorum.Batarya olarak kişiden kişiye göre değişir ama 1 günü çıkarır.İşlemcisi de kolay kolay kasma donma yapacak işlemci değil.O telefonun minimum 5 sene ömrü var.
Soru işaretlerime de eğer biliyorsan açıklayarak cevap verirsen sevinirim.

S21 FE dememin sebebi ufs 3'e sahip en ucuz ve çok da eski olmayan telefonlardan biri olması. POCO X5 Pro, A54 gibi cihazların birbirinden üstün olan özellikleri bu cihazda bir arada bulunuyor. Ancak şunu bilmiyorum. S21 FE'yi 2023'te satın almak yanlış olur mu? Her ne kadar ufs 3 olsa bile bu telefon 2021 çıkışlı olduğundan ve güncelleme desteği daha erken biteceğinden dolayı erken kasmalar ve batarya yetersizliği yaşar mıyım? Ve bir soru daha: Şu an alacağım bir cihazın UFS 3 olmayıp 2 falan olmasını önemsemeli miyim? Orta segmentlerde bir şey alacağım.

UFS3 şart ise MI11T S21FEden daha iyi olur pil tüketimi açısından. Kamerası da fena değil.

Samsung güncelleme desteğini uzun süre devam ettiriyor. s21fe ile de kasma yaşayacağını sanmam. Ama işte pili sıkıntılı exynos işlemci var.

Güncel olsun dersen de Xiaomi 13Lite ya da Honor70 olabilir.

UFS 3 olsa iyi olur ama orta segmentte olmazsa olmaz değildir.

Ayrıca samsung hariç önerdiklerimde 67w hızlı şarj var. Benim için önemli bir özellik.

1 senedir kullanan biri olarak cevap vereyim telefonun tek kusuru şarj konusu, ama bunun 2100 ilede alakası yok, bir güncellemede yoğun kullanımda gün boyu sabahtan geceye kadar dayanıp hatta %40 şarj kalırken, ortalama kullanımla ise 2 gün dayanırken bir güncelleme ile günde 3 kere şarja taktığım oluyor, şuan berbat durumda.

Tavsiyem güncellemeye bağlı alabilirsiniz ama bir güncelleme ile çıldırma noktasına gelebilirsiniz 👍

Samsung adam akıllı güncelleme yaparsa kusursuz oluyor telefon öyle diyim 👍

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı