2023'te süper güç olacak mıyız?

2023 değil fakat 2030 yilina kadar güçlenecek ülkemiz. Şu anki planlar boyle tabii ki. Süpergüç aşırı bir tabir. Bizim durumumuzdaki hiçbir ülke süpergüç olamaz bu kadar kısa sürede.

2023 değil fakat 2030 yilina kadar güçlenecek ülkemiz. Şu anki planlar boyle tabii ki. Süpergüç aşırı bir tabir. Bizim durumumuzdaki hiçbir ülke süpergüç olamaz bu kadar kısa sürede.
Allah başımızdakilerini eksik ederse süper olmazda iyi bir ülke olma yolunda gidebiliriz

Allah başımızdakilerini eksik ederse süper olmazda iyi bir ülke olma yolunda gidebiliriz.

Dostum bahsettiklerim yapılmış olan planlar. Ülkeler planlarını yaparken 5-10 yıllık yapmazlar. Bastakiler iptal etmediği surece önemli değiller. Bir de iyi yönetilirse.

Dostum bahsettiklerim yapılmış olan planlar. Ülkeler planlarını yaparken 5-10 yıllık yapmazlar. Bastakiler iptal etmediği surece önemli değiller. Bir de iyi yönetilirse.
Sana demedim .d yani yazıcaktım sen vardın sonda sana cevapla yapayım dedim

Bence bilmiyorum ama sizin cevaplarınızı da beklerim.
Tabii ki de olacağız, forumdakiler cüzi bir bütçe belirterek değil de RTX 4080 mi RTX 4090 mı diye tartışacak

ve herkes bir anda gözlerini açıp 2023 yılında kuru ekmeğe muhtaç durumda olacak

Olmayacak.

İşsizlik, cehalet ve nüfus katlanacak. Ülke iyice yaşanmaz bir hale gelecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…