2023'te Xbox 360 alınır mı?

674743

Centipat
Merhaba, kırılmış Xbox 360 almak istiyorum. Online oynamak ya da oyunların eski olması umurumda değil. Oynamadığım her oyun yeni oyundur kafasındayım ve hayatımda bir kere bile konsol oyunu oynamadım. Diyeceksinizki Xbox One ya da PS4 falan al. Aslında parada ödemek istemiyorum onlara Game Pass zamlanacakmış diyorlar zaten PS4'ün oyunları kendisinin fiyatıyla yarışıyor vs. kendim oyun atarım 360a. GTA 5 Minecraft blur falan oynamak istiyorum başka oyunları bilmediğim için alırsam öğreneceğim. Kısacası durum böyle, 2023'te alınır mı? Alsam memnun olur muyum?

Merhaba, kırılmış Xbox 360 almak istiyorum. Online oynamak ya da oyunların eski olması umurumda değil. Oynamadığım her oyun yeni oyundur kafasındayım ve hayatımda bir kere bile konsol oyunu oynamadım. Diyeceksinizki Xbox One ya da PS4 falan al. Aslında parada ödemek istemiyorum onlara Game Pass zamlanacakmış diyorlar zaten PS4'ün oyunları kendisinin fiyatıyla yarışıyor vs. kendim oyun atarım 360a. GTA 5 Minecraft blur falan oynamak istiyorum başka oyunları bilmediğim için alırsam öğreneceğim. Kısacası durum böyle, 2023'te alınır mı? Alsam memnun olur muyum?
Alabilirsiniz başka bir şey alma şansınız yok zaten adamakıllı bu bütçede.

Alabilirsiniz hocam ama 2.el Xbox Series S alsanız da olur istediğiniz kadar hem yeni oyun hem eski oyun oynarsınız.

Vehut One S de alabilirsiniz.

Alabilirsiniz başka bir şey alma şansınız yok zaten adamakıllı bu bütçede
hocam bütçe belirtmedim zaten series s alacak kadar var ama boşa harcamaya gerek yok gibi. benim için bütün oyunlar yeni olduğu için ekstra para vermeye gerek yok gibi düşündüm. Sonuçta ps4 alsamda hayatımda görmediğim oyunları oynayacağım xbox 360tada.
Ülkemizdeki ekonomide ortadayken fazla mevlalar ödemeye gerek yok.

hocam bütçe belirtmedim zaten series s alacak kadar var ama boşa harcamaya gerek yok gibi. benim için bütün oyunlar yeni olduğu için ekstra para vermeye gerek yok gibi düşündüm. Sonuçta ps4 alsamda hayatımda görmediğim oyunları oynayacağım xbox 360tada.
Ülkemizdeki ekonomide ortadayken fazla mevlalar ödemeye gerek yok.
Alabiliyorsanız series s alın hocam gerek yok diye bir şey yok arada büyük fark var. Hatta ve hatta almanız size yarar ileride fiyatı artma ihtimali var ancak 360 çok eski bir model olduğundan hiç bir kazanç sağlamaz size. 360'daki oyunlar ile series s'deki oyunlar bir değil. Kesinlikle series s. Playstation 4'e bakmayın arada ciddi bir güç farkı var ancak oyun konusunda PlayStation daha iyi. Gürültülü fan sesi ve daha az performans vermesine tamamsanız oyunları için PS4.

PS4 ün de çok zamanı kalmadı ancak Xbox series S için rahat 5 yıl var.

Alınmaz. İkinci el garantisi devam eden Series S bir konsol alıp keyfine bakabilirsin. Eski konsolda oyun oynamak rahat değil. Çamur görüntü ve rahatsız kontrolcü ile oynamak mantık çerçevesinde saçmalık bence. Series S alıp eski yeni tüm oyunları rahatlıkla oynamak varken ölü yatırım yapmak mantıklı değil Türkiye'de.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı