2024-2025 Süper Lig şampiyonu Galatasaray!

İlk ve tek 5. yıldız hayırlı olsun.

5 yıldızı takan 2. takım olması güzel oldu ligde. En azından rekabet şimdi başlıyor. Ha, hataysporlu, Adanalı takımların olduğu ligde şampiyon olmak kolay, avrupada başarılarını görelim bakalım

GS liler Ali koç a şükretsin. Adamın zaten bir gram sportif bilgisi yok. O yüzden 300 milyonluk kadroyla TR ligini kazanmaları gayet normal. Şimdi hepsi 70 milyonluk Osimhen istiyor. O parayi odeyip seneye yine TR ligini kazaninca mutlu olurlar. Avrupa'da sürekli topu kucağa alıp dönüyorlar. Kulüpte bariz vizyon eksikliği var.

Fenerbahçeli olarak Galatasaray'ı tebrik ederim, diğer sene için de şimdiden tebrik ediyorum. Ali Koç gibi birisi Fenerbahçe başkanıyken Fenerbahçe'nin şampiyon olabileceği aklımın ucundan bile geçmiyor. Oldu ki Ali gitti yine bir şey değişmiyor fark açıldı kısacası rekabet yok artık diyeceğim de bir şey yok.

Alıştık artık lig fenerle Galatasaray'ın arasında dönüyor. Artık maç izlemeyi bıraktım. Eskiden ne rekabet dönerdi Başakşehir Trabzon Anadolu takımları bile ilk üçe oynardı.

5. yıldızlarını kutluyorum . Bravo alkışlıyorum kendilerini

Avrupa'da kupası olan tek Türk takımı zaten. (2 tane hatta.) Fenerbahçe'nin nerede? 5. yıldızı efsane başkanınız Aziz Yıldırım bile kabul etmiyor bu arada.

Hatay'ın olduğu ligde şampiyon olmak kolaysa neden yıllardır 2. oluyorsun diye sorarlar adama ama.

1900'den beri oynanan ligin adını değiştirince kazanılan kupaları yok saymak sadece cahillerin işidir. Bu lig kurulmadan önce de Galatasaray Beşiktaş Fenerbahçe gibi takımlar mücadele ediyordu, ligin adı konulunca da aynı takımlar mücadele ediyor. İnkar edenlerin başarısı olmadığı için kabul etmemeleri normal. Ha ayrıca Fenerbahçenin şampiyonluklarını inkar eden cahillere, Beşiktaşın 59 öncesi şampiyonlukları neden saýılıyor diye sorulur.

Şampiyon olamıyorsak kendi cahilliğimize olamıyoruz. Anadolu takımlarına ucu ucuna puan bırakıyoruz her sene. Ama konu bu değil. Bizim şampiyon olamamamız ligin zor olduğu anlamına gelmiyor.

Avrupada son 2 senedir çeyrek final görüyoruz. İkinci Ivan bebek vakası yaşanmasaydı Avrupa'da çeyrek oynuyorduk bu sene. Geçen sene de konferansta çeyrek oynadık. Peki lig şampiyonu ne yapıyor? Şl'de takımlar kümesinin sonuncusu YB'ye elenip takımı da ülkeyi de rezil ediyor. Son 20 yıldir başarı yok. Her iki takım için de. Çeyrek falan başarı değil. İki takımı karşılaştırırsak başarı sadece.

Osimheni alırsak nerde oynatacağız ya? Dzeko , Nesyri , Cenk var abiiii.

Adamlar yine şampiyonlar liginde yapıyor bunu biz 16 senedir şampiyonlar ligine gidemiyoruz.

Adamlar yine şampiyonlar liginde yapıyor bunu biz 16 senedir şampiyonlar ligine gidemiyoruz.
Böyle bir düşünce mi olur hocam? Ne yapalım, sırf şampiyonlar ligine gitmek için grup sonuncusu takıma elenmeye razı mı olalım? Ben değilim. Bu yüzden malum takım gibi rezil olmaya da razı değilim. Benim için 16 yıldır ŞL'ye gidememek sorun değil. Her sene avrupada kendimizi yükseltiyorken ben mutluyum böyle. Şampiyonlar ligi Süper ligdeki takımların nabzına göre çok daha yüksek hararetli bir lig. Adamların oynadığı futbolla senin alakan yok. Gitsen bile en kötü kadro seninkisi. Yani rezil olup geleceksin gitsen de. Sırf ayakbastı parası için rezil olmaya gerek yok. İşini yapan teknik heyetle avrupada çeyrek, yarı oynarsan o parayı alıyorsun zaten. Üstüne ülkeye de başarı getiriyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…