2024-2025 Süper Lig şampiyonu Galatasaray!

Ben bir Fenerbahçe taraftarı olarak galatasaraylıların mantığı çözemiyorum Fenerbahçe'yi büyük takım sanıp kaale alıyorlar bir de. Arkadaşlar bizim büyüklüğümüz falan kalmadı bak Beşiktaş hala büyüktür ama neden her gönderide Fenerbahçe var onu anlamıyorum büyük takım falan değiliz hani bizi kaale almasanız iyi olur boşuna uğraşmasınlar.

Ben şahsen hiç olmamamızı istiyorum ligde umarım ligden falan çekilirler daha da olmazlar hayatım Galatasaray'ın şampiyonluklarıyla geçti. Babam fenerli diye ailecek fenerliyiz babamın vardır bir bildiği dedim. Futbol dışı tüm branşlar başarılı ama futbolda ayrı bir rezil kepaze. Bir 5 sene daha şampiyonluk yok bize.

Dalga geçmiyorum Fenerbahçe şampiyon olsun isterim Galatasaraylıyım 12 sene oldu artık Fenerbahçe'li çocuklar ve rambo Okan sevinsin.

BÜYÜK HOCA OLMADIĞINI TÜM TÜRKİYE GÖRDÜ!

26 Kupayı tamamen şansa almış ve futbol tarihinin en ama en leş teknik direktörü ünvanını kazanmıştır. Defans futbolu mantığı ile 2000 lerde çağ dışı kalmış futbolun eşiğinde olan 62 yaşındaki rezil portekizli adam. Karşınızda: MORinyo. Allah bir daha teknik direktörlülük yaşatmasın bu şahısa.

1747593384933.png

Technopat Haberler

Geri
Yukarı