Normalde bu konu için @mr.esat ve @Trend37 hocalarımın hazırlık yapmasını bekliyordum fakat kendileri de benim gibi sınav yorgunu olmalarından ötürü kendilerinin hazırlamasını beklemek yerine kendim hazırlamayı daha uygun buldum. Öncelikle konu içeriğine girmeden önce belirtmeliyim ki söz ve...
Normalde bu konu için @mr.esat ve @Trend37 hocalarımın hazırlık yapmasını bekliyordum fakat kendileri de benim gibi sınav yorgunu olmalarından ötürü kendilerinin hazırlamasını beklemek yerine kendim hazırlamayı daha uygun buldum. Öncelikle konu içeriğine girmeden önce belirtmeliyim ki söz ve...
Değil mi? Eğer ki zaten bu riske girmek istemeseydim sağlık sektörüne girerdim. Gelmiyor mu tıp, çoğu tıpa benden 2 tane giriyor. Akademik başarıyı zaten sen de ben de gösterdik bu sene ki senin sıralaman da şahane, benimki de. Sana garanti gelir o bölüm.
Ankara mezunu profilleri de güzel aslında. Kampüs konumu dışında büyük bir negatifliği yok bölümün. Sadece GTU'yu tek çıkış yolu olarak görmem hata. Ama ne yapayım bilmiyorum, istiyorum. İnan 90 kişilik kontenjanda benden fazla isteyen yoktur.
Sadece yalnızlığım yüzünden oluyor bunlar. Yeni insanlarla tanışmayı sevemiyorum, belki severim. Tanışabilirim, sosyal özrüm yok bu konuda ama istemiyor canım.
Derdimi anlatabileceğim bir dost, mühendis bir abi, benden rahatsızlık duymayacak bir abi... Çok isterdim. Kendi kafamdaki saçma sorulara kendi yetersiz donanımımla saçma cevaplar vermem sadece beni kötü etkiliyor.
Koskoca 30-40 senelik iş hayatına bakınca 2 sene ve 3 sene çok komik sayılar. Işin sonunda hayal varsa kafana koy çalış dost.
Sorsan bana, doktor olup 200K maaş ile 80 sene yaşamak mı yoksa homeoffice yazılımcı ya da başka bir bilişim alanında 50K maaş ile 60 yıl yaşamak mı diye. Ikinciyi seçerim muhtemelen.
Tabi sağlıklı olmak lazım, hem uzun, hem ideal hayat