2024 bilgisayar mühendisliği sıralamaları ne olur?

Arkadaşın hazırladığı rehberi nasıl bulabilirim linkini paylaşabilir misiniz ?
Şu rehberden bahsediyorsanız buyrun.

Şu rehberden bahsediyorsanız buyurun.

Çok teşekkürler seneye yanındayım dikkat et. 😅

Hocam zaten hayattaki en büyük imtihan geleceği öngöremeden eylemde bulunmaktır.
Değil mi? Eğer ki zaten bu riske girmek istemeseydim sağlık sektörüne girerdim. Gelmiyor mu tıp, çoğu tıpa benden 2 tane giriyor. Akademik başarıyı zaten sen de ben de gösterdik bu sene ki senin sıralaman da şahane, benimki de. Sana garanti gelir o bölüm.

Zaten amaç önceki eylemlerimizle geleceği şekillendirmektir. O yüzden siz geçmişte gereken gayreti gösterdiniz
Güzel konuştun.
GTÜ çıkmasa bile ki düşük bir ihtimal Ankara'nın da size çok şey katacağını unutmayın.
Ankara mezunu profilleri de güzel aslında. Kampüs konumu dışında büyük bir negatifliği yok bölümün. Sadece GTU'yu tek çıkış yolu olarak görmem hata. Ama ne yapayım bilmiyorum, istiyorum. İnan 90 kişilik kontenjanda benden fazla isteyen yoktur.

Sadece yalnızlığım yüzünden oluyor bunlar. Yeni insanlarla tanışmayı sevemiyorum, belki severim. Tanışabilirim, sosyal özrüm yok bu konuda ama istemiyor canım.
Derdimi anlatabileceğim bir dost, mühendis bir abi, benden rahatsızlık duymayacak bir abi... Çok isterdim. Kendi kafamdaki saçma sorulara kendi yetersiz donanımımla saçma cevaplar vermem sadece beni kötü etkiliyor.
Hocam kafeini de abartmayın dediğiniz gibi anlık olarak anksiyete ve huzursuzluğa sebebiyet veriyor.

Ben sabah 1 ölçek preworkout da attım. Bir de kafein yuvarladık. Sonra duygusallık çöktü geceyle beraber, melankoliklik çöktü, karamsarlık çöktü...

Yok hocam Uçak Mühendisliği istiyorum 25yks sınavına gireceğim ama 0 dan hazırlanıyorum umarım yetişir.
Yetişir dost. Yetişmezse de varsın 26 olsun. Hayalinin peşinden koş yeter ki. Bol şans diliyorum sana. Umarım gönlüne göre olur her şey.

GTU Uçağı beğeniyorlar baya. Bilgisayar ve Uçak GTU de çok ön planda

Yetişir dost. Yetişmezse de varsın 26 olsun. Hayalinin peşinden koş yeter ki. Bol şans diliyorum sana. Umarım gönlüne göre olur her şey.

GTU Uçağı beğeniyorlar baya. Bilgisayar ve Uçak GTU de çok ön planda
Çok teşekkür ederim bazı problemlerden dolayı 2 yıl geç başladık ama sonunda istediğimiz bölüm olacaksa geç olsun güç olmasın bakalım.

senin sıralaman da şahane, benimki de. Sana garanti gelir o bölüm.
Sizinki şahanenin şahanesi hatta fevkaladenin fevki 😆
GTU'yu tek çıkış yolu olarak görmem hata. Ama ne yapayım bilmiyorum, istiyorum
Olabilir hocam ama hayat çok yönlü geleceğinizi sadece bir üniversite hatta direkt üniversite ile kısıtlamayın.
Sadece yalnızlığım yüzünden oluyor bunlar.
Alakası yok hocam. Anlık olarak böyle düşünüyorsunuz.
Ben sabah 1 ölçek preworkout da attım
Ben kafein hapı kullanıyorum. İdmandan 45 dakika önce güzel oluyor 😌

Çok teşekkür ederim bazı problemlerden dolayı 2 yıl geç başladık ama sonunda istediğimiz bölüm olacaksa geç olsun güç olmasın bakalım.
Koskoca 30-40 senelik iş hayatına bakınca 2 sene ve 3 sene çok komik sayılar. Işin sonunda hayal varsa kafana koy çalış dost.

Sorsan bana, doktor olup 200K maaş ile 80 sene yaşamak mı yoksa homeoffice yazılımcı ya da başka bir bilişim alanında 50K maaş ile 60 yıl yaşamak mı diye. Ikinciyi seçerim muhtemelen.

Tabi sağlıklı olmak lazım, hem uzun, hem ideal hayat :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı