Shadownight
Decipat
Başlık belli. Umarım herkes için güzel bir yıl olmuştur.
2025 güzel geçecek çünkü Hollanda'ya gidiyorum kurtuldum bu yaz tabii YKS'den sonra orada moleküler tıp okumaya gidiyorum umarım güzel geçer 2025 2024 çünkü berbattı 2014'ten sonra sarmadı gerçi oda bir gerçek benim için daha doğrusu o yıl çok sevdiğim birini kaybettim ve saçma gelecek size biliyorum ama ilk filmimi onunla izlemiştim hayatımda o filmde The Amazing Spider-Man 2 benim içim çok özel bir yeri var zamanında kimsenin sevmemesine rağmen ben ciddi manada sevmiştim ilk filmide keza öyle onunla izlemiştik bu film kaldı geriye ondan sanırım ve diğer güzel anılarımız hiç unutamıyorum ki Hollanda'ya giderken yanımda toprağını götüreceğim annem gibiydi kendisi ve beni anlayan bu dünyadaki sanırım tek kişiydi ve o gittikten sonra hiçbir derdimi yaşadıklarımı kimseye anlatamadım hayatım ciddi anlamda Andrew'ın peter'ının hayatına döndü ve hala daha öyle atlatamadım her gün The Amazing Spider-Man 2 müzikleri arasında dönüp dolaşıyorum onu hatırlıyorum sürekli yaşadıklarımızı anı anına hava durumuna kadar ve sanırım onun için buraya bunu bırakacağım isterseniz dinleyebilirsiniz arkadaşlar cidden güzel ve 2025'ten son dileğim Sony baba buraya uğrarsa veya çalışanlarından birisi görürse eğer ki bu 000000,1 ihtimal ama olsun The Amazing Spider-Man 3 çıksın artık be.(Bu arada aşağıdaki müzik anlamsızca onu sürekli hatırlatıyor ve ağlatıyor bazen öyle işte ya.)
Son düzenleme: