2024 Champions vs R.E.S Phantom

KayJs

Centipat
Daha fazla  
Merhaba değerli forum sakinleri. Ben 2 Phantom arasında kaldım. Sizce champions Phantom mu yoksa R.E.S Phantom mu? Özellikleri ile hangisini tercih edersiniz açıklar mısınız?

Phantom 2024 champions yazmayı unutmuşum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Champions 2024 Phantom'u artik alamazsiniz. Exclusive skindi. Bir daha gelmeyecek beklenmedik bir gelisme olmaz ise. R. E. S Phantom'da iyidir. Tavsiye ederim.

Merhaba değerli forum sakinleri. Ben 2 Phantom arasında kaldım. Sizce champions Phantom mu yoksa R.E.S Phantom mu? Özellikleri ile hangisini tercih edersiniz açıklar mısınız?

2024 phantom satışta değilki res phantom ise fiyatını hak etmiyor bence aimbot zevki almıyorum o silahtan

Merhaba değerli forum sakinleri. Ben 2 Phantom arasında kaldım. Sizce champions Phantom mu yoksa R. E. S Phantom mu? Özellikleri ile hangisini tercih edersiniz açıklar mısınız?

R. E. S in kırmızı rengi aşırı güzel alabilirsin oyunda en sevdiğim Phantom'lardan birisi

Donerek kullanmani tavsiye ederim. Ikisinden birisi cok kullanirsan sıkar bence. Ama bence res daha iyi. Bende de var 2024. randoma al random bir sekilde versin her oyun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı