2024 itibarıyla fiyat performans NVMe SSD önerisi

M2 slotu işlemci ile ekran kartı arasında olduğundan ısınma ihitmali var ısı değerlerini takip et diğer kullanıcılarla arasında uçuk fark varsa al yoksa almana gerek yoktur.

pc-e 3 anakarta 970 evo plus en iyi seçenektir.
Gen 3 anakartta Gen 4 SSD çalışmıyor mu? O fiyatta gram alınabilirliği yok o 970 çöpünün.

Bütçe varsa bunu alın ama hangi amaçla kullanacaksınız? İlk slota mı, ikinci slota mı takılacak? Windows kurulacak mı?

Gen 3 anakartta Gen 4 SSD çalışmıyor mu? O fiyatta gram alınabilirliği yok o 970 çöpünün.

Bütçe varsa bunu alın ama hangi amaçla kullanacaksınız? İlk slota mı, ikinci slota mı takılacak? Windows kurulaca

Ben fiyat dışı söyledim şu saaten sonra sıfır gen 3 M.2 SSD almak zaten çok saçma, anakart gen 3 olduğundan 970 EVO Plus 2 el alınabilir.

Gen 3 anakartta gen 4 SSD çalışmıyor mu? O fiyatta gram alınabilirliği yok o 970 çöpünün.

Bütçe varsa bunu alın ama hangi amaçla kullanacaksınız? İlk slota mı, ikinci slota mı takılacak? Windows kurulacak mı?

Şu anki SSD'mi dönüştürücü ile 2. yapıp yeni alacağımı asıl SSD olarak Windows kurulacak şekilde almak istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı