2024 itibarıyla fiyat performans NVMe SSD önerisi

970 evo plus yada kioxia exceria pro birini alın anakartın iyi olduğundan kioxia exceria pro daha iyi olur fiyatıda size uygundur.

Size bir tavsiyem ilerdeki zamanlarda bir adet m2 ssd soğutuçu almanızdır.
Hocam kioxia kafama acayip yattı şuan, m2 soğutucuyuda ilk defa sizden duyuyorum

M2 slotu işlemci ile ekran kartı arasında olduğundan ısınma ihitmali var ısı değerlerini takip et diğer kullanıcılarla arasında uçuk fark varsa al yoksa almana gerek yoktur.

Rica ederim hocam

Hocam şuan aklıma geldi Kingston KC3000 iyidir daha fazla önerilmektedir aklınızda bulunsun.

Son düzenleme:
Rica ederim hocam

Hocam şuan aklıma geldi Kingston KC3000 iyidir daha fazla önerilmektedir aklınızda bulunsun.
Onuda aldım listeye, muhtemelen Kioxia tercih edeceğim ama bunuda göz önünde bulundurmak iyi oldu, teşekkürler tekrar

PCI-e 3 destekli anakarta 3 destekli daha uyguna SSD var mıdır yoksa 4 destekli mi almak lazım?

pc-e 3 anakarta 970 evo plus en iyi seçenektir.
Gen 3 anakartta Gen 4 SSD çalışmıyor mu? O fiyatta gram alınabilirliği yok o 970 çöpünün.

Bütçe varsa bunu alın ama hangi amaçla kullanacaksınız? İlk slota mı, ikinci slota mı takılacak? Windows kurulacak mı?

Ben fiyat dışı söyledim şu saaten sonra sıfır gen 3 M.2 SSD almak zaten çok saçma, anakart gen 3 olduğundan 970 EVO Plus 2 el alınabilir.

Şu anki SSD'mi dönüştürücü ile 2. yapıp yeni alacağımı asıl SSD olarak Windows kurulacak şekilde almak istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…