Analog kamera yoksa rahat çekilir.KPSS'ye girmedim ama kopya nasıl çekebildiniz? ÖSYM yapmıyor mu bu sınavı.
Analog kamera yoksa rahat çekilir.KPSS'ye girmedim ama kopya nasıl çekebildiniz? ÖSYM yapmıyor mu bu sınavı.
Analog kamera yoksa rahat çekilir.
Kamera sistemi yoktu bizde onumdeki adamda birakti gitti kagidida disarda kalmis almamislar ordan baktimKPSS'ye girmedim ama kopya nasıl çekebildiniz? ÖSYM yapmıyor mu bu sınavı.
Buda dogruOlmasa bile 4-5 kitapçık türü yok mu? YKS'de tüm kitapçıkların soru yeri ve cevap sırası farklıydı. Birde bizi sıra şeklinde oturtmuşlardı kimse önündekinin kitapçığını göremiyordu.
Venim yaptigim soru sayisi 76 saydim sinavdan cikmadan onceBenimde fena değildi.Sözel mantıkta zorlandım ama genel olarak netlerim 75 80 arası olarak hesapladım.
Ben 2006 lıyım mezunum,üniye gideceğim.Kız kardeşim 11.sınıf oda girdi sınava ve ikimizde net olarak 75-80 bandında yapmışız.Venim yaptigim soru sayisi 76 saydim sinavdan cikmadan once
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.