2024 Kymco KRV 200 TCS mi Honda SH125i mi?

Garip bir şey yok. SYM ve Kymco sadece scooter üretiyor ve bu işi de hakkı ile yapıyor. SYM vitesli bir iki model de üretiyor ama onların asıl amacı scooter. Evet Ducati 848'im de oldu, Kawasaki KLR650 ve versys650'im de oldu. BMW sahibi olmadım fakat çok GS 1100 de sürdüm. Yani olan ne ise onu söylüyorum. Ayrıyeten keşke A ehliyet alsaymışsın. Vitesli motosiklet neden gözünü korkutmuş bilmiyorum fakat yazılsan zaten ilk dersinde bir şey olmadığını anlardın. Yani kullanmasan bile elinde bulunurdu. Şimdi yarın öbür gün büyütmek istesen veya motosiklet sürmek istesen gene gidip A almak zorunda kalacaksın, neyse olan olmuş yapacak bir şey yok. SYM konusunda yukarıda dediğim gibi 70 yılı devirmiş bir marka dünyanın en büyük motorlu taşıt üreticilerinden biri. Fakat şu an fark ettim ben kendi yazımda SYM ile alakalı bir şey dememişim fakat sen muhtemelen cevap vereceğin kişiyi karıştırdın, neyse olur böyle şeyler :) Ben kymcodan bahsetmiştim onun için de dediklerim aynen geçerli, SYM araya kaynamış oldu :) bir de BMW ile SYM'yi de karşılaştırmamışım fakat anlaşılan sen kime yanıt yazacağını karıştırdın. Neyse dediğim gibi Kymco ve SYM modellerini gönül rahatlığıyla tercih edebilirsin.

SYM Çin değil Tayvan menşeli bir marka.
Evet, Tayvan; ama çin'den ucuz parça getirtiyor gibi cümleler okumuştum. Çin etkisi fazla olan bir firmaymış.
Ben tam anlatamamışım. SYM ile fikrimi aslında izlediğim, okuduğum yorumların genel oranı olarak yazmıştım. Yani SYM'yi öven de var; ama yeren de çok anlamında. Sen SYM yorumu yapmışsın gibi olmuş, kusura bakma. Halen kararsızın SYM konusunda. Aldım sorunsuz kullanıyorum yıllardır diyenler de var işte. Ama bela okuyan da. Alacağım zaman Honda olursa Honda alacağım heralde.
Ehliyet konusunda da; yok ya pişman değilim =) A sınıfı motorsikletlerin fiyatları (750cc'ler) 700.000, 800.000, 900.000'lerde geziyor. O kadar para verecek bütçem yok zaten. 500cc'ye kadar olanlar işimi görecektir. Fazlası için otomobil var.
SYM Çin değil Tayvan malı ve Honda ile kafa kafaya giden bir marka.
Evet biliyodum. Çin'in büyük etkisinde bir Tayvan markası diyelim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı