2024 model Clio Evolution vs 1.0 TCe vs 2024 Hyundai Elite 1.0 T-GDI

Furkan0634

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, bu hafta araç alacağım. Minimum 2024 model ve maksimum 30 bin Km'de, garantisi devam eden araçlara bakıyorum. Bütün şartlar eşit olduğunda hangi aracı tercih edersiniz neden? 2 aracı da kullanan var mı? 2 kişiyiz. Hem şehir içi hem uzun yolda kullanacağız. Şimdiden teşekkür ederim.

Arkadaşlar merhaba, bu hafta araç alacağım. Minimum 2024 model ve maksimum 30 bin Km'de, garantisi devam eden araçlara bakıyorum. Bütün şartlar eşit olduğunda hangi aracı tercih edersiniz neden? 2 aracı da kullanan var mı? 2 kişiyiz. Hem şehir içi hem uzun yolda kullanacağız. Şimdiden teşekkür ederim.
I20 bir tik daha iyi gidiyor onun disinda ikisi de birbirine yakin araclar, 1.0tce x tronic kombini bir tik daha sorunsuz bir kombindir. 1.0 motorlarda kullanim cok onemli, kotu kullanilan kucuk hacimli turbo 100.000 gormeden sorun acabilir ama temiz kullanilan bir motor 200.000 rahat gorur, gunumuz araclarinda zaten 300-400 bin goren araclar Japonlar haric nadir. Performanslarina gelirsek 1.0 turbo motorlar genelde 1.5 atmosferik motorlardan daha atik, sadece uzun sure yuklenilmemeli. Sarsinti durumu dogru, 1.0tce ozellikle 50.000 km'den sonra baya titriyor, hatta 1.0 motorlar arasinda en titreyeni olabilir.

Muhtemelen sorunsuzluk icin bu kadar guncel ve dusuk km arac bakiyorsunuz ama artik her aracta sorunlar var sifir alsaniz bile kacari yok. Sansa bagli biraz da. O yuzden bu butceler kesinlikle daha iyi degerlendirilebilir diye dusunuyorum net bir rakam belirtirseniz.
maksimum 2 yıl içerisinde araç değiştireceğim km yükselmeden ve garanti bitmeden. Bütçe 1.2 milyon max.

i20 bir tik daha iyi gidiyor onun disinda ikisi de birbirine yakin araclar, 1.0TCe X tronic kombini bir tik daha sorunsuz bir kombindir. 1.0 motorlarda kullanim cok onemli, kotu kullanilan kucuk hacimli Turbo 100.000 gormeden sorun acabilir ama temiz kullanilan bir motor 200.000 rahat gorur, gunumuz araclarinda zaten 300-400 bin goren araclar Japonlar haric nadir. Performanslarina gelirsek 1.0 Turbo motorlar genelde 1.5 atmosferik motorlardan daha atik, sadece uzun sure yuklenilmemeli. Sarsinti durumu dogru, 1.0TCe ozellikle 50.000 Km'den sonra bayağı titriyor, hatta 1.0 motorlar arasinda en titreyeni olabilir.

Maksimum 2 yıl içerisinde araç değiştireceğim km yükselmeden ve garanti bitmeden. Bütçe 1.2 milyon Max.

Eminim daha mantıklı araçlar bulabiliriz. Bütçenizi yazar mısınız?

Neden ikisini de tercih etmeyeceğime gelirsek ikisi de 1.0 ve 3 silindirli. Fizik kuralları gereği her iki motorun da fabrika çıkışlı titreme problemi var ve çok uzun ömürlü değiller.
maksimum 2 yıl içerisinde araç değiştireceğim km yükselmeden ve garanti bitmeden. Bütçe 1.2 milyon max.

3-4 aya Clio'nun yeni kasası gelecek ve araç altyapısından yüzüne tamamen değişecek.
Hyundaide durumlar nasıl bilmiyorum, bence buna göre seçim yapın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı