2024 model TVS Raider şu an alınır mı?

Nokier

Femtopat
Daha fazla  
2025 model TVS Raider'a ailemin parası yetmiyor, bende bundan dolayı daha ucuz olduğu için 2024 model aldırmayı düşünüyorum. Sizce bir sıkıntı olur mu? Ne yapmalıyım?

2025 model TVS Raider'a ailemin parası yetmiyor, bende bundan dolayı daha ucuz olduğu için 2024 model aldırmayı düşünüyorum. Sizce bir sıkıntı olur mu? Ne yapmalıyım?

Ben 2023 model kullanıcısıyım motorun mekaniğinde bir problem yoksa almanızı öneririm. Daha önceden motor kullanım tecrübeniz var mı?

Ben 2023 model kullanıcısıyım motorun mekaniğinde bir problem yoksa almanızı öneririm. Daha önceden motor kullanım tecrübeniz var mı?
Daha önceden kulanım az çok olsada daha çok euro5 standarları ile ilgili bir sıkıntı çıkarmı diye korkuyorum birkaç kişinin başına gelmiş diye okudum

Sıfır mı?
CBR125R öneririm.
Abi gönlüm ister Honda veya Yamaha ala bileyim ama 2024 model 85bin olmasına rağmen ailemi zorlar yoksa ilk düşündüğüm motor sizin söylediğiniz idi

Daha önceden kullanayım az çok olsa da daha çok euro5 standarları ile ilgili bir sıkıntı çıkar mı diye korkuyorum birkaç kişinin başına gelmiş diye okudum.

Abi gönlüm ister Honda veya Yamaha ala bileyim ama 2024 model 85bin olmasına rağmen ailemi zorlar yoksa ilk düşündüğüm motor sizin söylediğiniz idi.

Kankam bence kendin çalışmadan belli bir miktar paran olmadan alma derim aileni zora sokma diye söylüyorum tabii sana kalmışta Allah korusun yarın öbür gün kaza yapsan motor perte çıkınca üzülürsün bunun muayenesi var sigortası var cebinde garanti para olmadığı sürece alma derim. Yarın ne olacağı belli olmuyor.

Alacağım diyorsan Drift L alabilirsin fiyatı da uygun seni de götürür.

Kankam bence kendin çalışmadan belli bir miktar paran olmadan alma derim aileni zora sokma diye söylüyorum tabii sana kalmışta Allah korusun yarın öbür gün kaza yapsan motor perte çıkınca üzülürsün bunun muayenesi var sigortası var cebinde garanti para olmadığı sürece alma derim. Yarın ne olacağı belli olmuyor.

Alacağım diyorsan Drift L alabilirsin fiyatı da uygun seni de götürür.
Kesinlikle Drift L dışında ki yorumunuza katılıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı