Seveni de var sevmeyeni de. F/P olarak sanırım pek bir rakibi yok.
TVS Raider 125 yüksek devirde yavaşlıyor
Bugün motoru çalıştıracaktım marşa bastım devir yükseldi sonra bir anda istop etti. Sonra tekrar bastım bu sefer azıcık gazda verdim ve istop etmedi, şaşırdım ama bir şey demedim normalde oluyordu ama istop etmiyordu sonra yolda giderken bu her seferinde olmuyor ama olduğunda da her viteste 7-8...www.technopat.net
TVS Raider 125 yalpalıyor
Merhabalar. Motor 2.5 aydır bende ve 3400 kilometrede. Şehir içi ve bölünmüş yollar çoğunluklu olarak, uzun yol dahil her yerde kullanıyorum motoru. Motoru aldığımdan beri bi' yalpalama sorunu vardı. Özellikle hızlanınca ve rüzgar vurunca motor resmen sağa sola atıyor, kontrol edilemez hale...www.technopat.net
Kötü deneyim olarak hatırladığım konular bunlar var. İyi yorumu bundan fazla tabii ama yine de paylaşılır bunlar.
Çoğu motorda olduğu gibi bunda da tabi ki kötü yorumlar olacaktır ama çoğunluk memnun gibi. Bu fiyata alınabilir deniyor. Ama aklıma bu sefer de sıfıra o kadar para verilir mi yoksa 2. El daha mı iyi geliyor. Çünkü arada çok fark varSeveni de var sevmeyeni de. F/P olarak sanırım pek bir rakibi yok.
TVS Raider 125 yüksek devirde yavaşlıyor
Bugün motoru çalıştıracaktım marşa bastım devir yükseldi sonra bir anda istop etti. Sonra tekrar bastım bu sefer azıcık gazda verdim ve istop etmedi, şaşırdım ama bir şey demedim normalde oluyordu ama istop etmiyordu sonra yolda giderken bu her seferinde olmuyor ama olduğunda da her viteste 7-8...www.technopat.net
TVS Raider 125 yalpalıyor
Merhabalar. Motor 2.5 aydır bende ve 3400 kilometrede. Şehir içi ve bölünmüş yollar çoğunluklu olarak, uzun yol dahil her yerde kullanıyorum motoru. Motoru aldığımdan beri bi' yalpalama sorunu vardı. Özellikle hızlanınca ve rüzgar vurunca motor resmen sağa sola atıyor, kontrol edilemez hale...www.technopat.net
Kötü deneyim olarak hatırladığım konular bunlar var. İyi yorumu bundan fazla tabii ama yine de paylaşılır bunlar.
Merhaba,
İlk motor olarak TVS Raider alma arifesindeyim. Kullanan, bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi? Nasıl motor tavsiye eder misiniz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.