2024 Peugeot Rifter vs Doblo Combi vs Courier

Opel bizim iş yerindeki şoförlerde mevcut. Hiçbiri o araçla uzun yola gitmek istemiyor. Uzun yolda rahatsız olduğunu söylüyorlar. Ayrıca yüklüyken zayıf kalıyormuş. Bizzat deneyimlemedim, bizim sürücülerin yorumları bunlar. Bu araçların kralı dizel Doblo olsa da benzinli opsiyonlarında ben motora daha fazla güvendiğim için Toyota proace bakardım.

benzinli opsiyonlarında ben motora daha fazla güvendiğim için Toyota proace bakardım.
Toyota'nın benzinlisi yok ki. 1.5 dizel var sadece. Opel, fiat, citroen, peugeot ve toyota aynı araba. Rahatsızsa hepsi rahatsız. O yüzen Ford daha mantıklı.

Ben olsam Rifter alırdım. Tasarımını çok beğeniyorum.

Aktif Caddy kullanıcısıyım onlara bakabilirsiniz olmazsa coruier mantıklı.

Tekstil işinde olduğu gibi hafif ama yer kaplayan bir işin ticaretinde olmayacaksanız bu saydığınız hafif ticari araçları almanın bir mantığı yok.
Aynı hatayı 2020 yılında bende yaptım. Ford Connect aldım. Kesinlikle hafif ama hacimli olan malzeme taşımayacaksanız almanızın bir mantığı yok. Bu saydığınız araçların yük taşıma kapasitesi zaten 600KG, binek araçların da yük taşıma kapasitesi 600KG.
Konfor ve yalıtım bakımından düşündüğümüz zamanda hafif ticari mantıklı değil.
Yine de ben bunların hepsini ön görebiliyorum diyorsanız Ford'un yeni Courier'ları hepsinden daha başarılı oldu.
Courier, Ford'un Connect için Volkswagen Caddy ile yaptığı anlaşmanın bir meyvesi olduğu için kalite standartları daha fazla yükseldi.
PSA grubundan araç almaktansa Ford ve Volkswagen ortaklığından araç satın almak daha mantıklı.
PSA'nın dizel motorları leş gibi gereksiz bir ticaret olur.

Toyota'nın benzinlisi yok ki. 1.5 dizel var sadece. Opel, fiat, citroen, peugeot ve toyota aynı araba. Rahatsızsa hepsi rahatsız. O yüzen Ford daha mantıklı.
Haklısınız, hep benzinli motorlar çıkardıkları için bu aracın detayını incelememiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…