Katılım
14 Kasım 2015
Mesajlar
9.540
Makaleler
10
Çözümler
171
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GPU: AsRock Phantom Gaming 6800 XT 16 GB
RAM: Patriot Viper Venom 32 GB (16x2) DDR5 6000MHz
CPU: AMD Ryzen 5 7500F | Phantom Spirit
Anakart: ASUS PRIME B650M-R
SSD: Kingston 1TB SKC3000S Gen4x4 NVMe M.2
SSD 2: Samsung 970 Evo Gen3x4 NVMe M.2
Cinsiyet
Erkek
2024 yılı Steam ödülleri kazananları açıklandı.

Kategoriler ve kazananlar:
  • Yılın Oyunu Ödülü: Black Myth: Wukong
  • Yılın En İyi VR Oyunu Ödülü: Metro: Awekening
  • Aşk ile Devam Ettirilen Ödülü: ELDEN RİNG
  • Steam Deck'te En İyi Oyun Ödülü: God of War Ragnarök
  • Arkadaşlarla Daha Zevkli Ödülü Ödülü: Helldivers 2
  • Üstün Görsel Stil Ödülü: Silent Hill 2
  • En Yenilikçi Oynanış Ödülü: Liar's Bar
  • Kötü Olduğunuz En İyi Oyun Ödülü: Black Myth: Wukong
  • En İyi Oyun Müziği Ödülü: Red Dead Redemption 1
  • Üstün Zengin Hikâye Ödülü: Black Myth: Wukong
  • Arkanıza Yaslanın ve Rahatlayın Ödülü: Farming Simulator 25

Türk yapımı oyun, bu ödülü ilk kez kazanmış oldu. Liar's Bar'ı kutluyorum.
 
Son düzenleme:
RDR1'i fazla oynamadım ama 2024 en iyi oyun muzigi olmayabilir bence. Silent Hill 2 Remake'in ve GoW: Ragnarök'ün odul almasini ise normal ve iyi buldum.
 
Son düzenleme:
Arkadaşlar, şimdi gördüm, 2024 yılı Steam ödülleri açıklanmış ve bana göre liste patlattı beni... Steam'i yeni nesil oyuncular mı doldurdu, nedir bu?

Steam Deck ödülünü GoW’un alması, en iyi hikayeyi Wukong’un alması, yenilikçi kategorisinde mutlu olsam da bence hak etmiyor ama Liars Bar’ın almış olması gibi bu kategorilerdeki kazananların saçma olduğunu düşünüyorum. Sizin fikirleriniz nedir?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Liar's bar nasıl yenilikçi oyun seçmişler dümdüz kumar oyunu bir de Wukong çok hikaye anlatan bir oyun değil niye onu seçmişler onun dışında normal zaten 1050 Ti'da 60 FPS veren oyunun Steam Deck ödülünü kazanması gayet normal.
 

Bence gayet mantıklı bir liste siz ne düşünmüştünüz ki. Mesela Liars Barın alışılmadık karakterleri ve oyunları kazandırdı o ödülü
 
Wukong'un hikayesi Dark Souls gibi. Karakter neredeyse hiç konuşmuyor. Doğru düzgün hikayeyi de anlatmıyorlar. Oyunun gerçek hikayesini araştırmadan oynayan anlayamaz. Ben tüm bossları hakladım. Haritanın tamamını gezmişimdir. Hikayeden bir gıdım bir şey anlamadım. Çok yüzeysel geçmişler. Zaten amaçları da iyi bir hikaye anlatmakta değildi. Hikaye ödülü alması saçma olmuş. Yine de oyun güzel olduğu için hikayesi çok da önemli değil bence.
 
Balatro gibi bir oyun varken Liar's Bar'ın seçilmesi saçma olmuş. Türk bir yapımın kazanması çok güzel tabi ama Balatro yenilik anlamında herkese fark açmış bir oyun.Başka herhangi bir oyun kazansa da aynı tepkiyi verirdim.Yine de en azından bizim ülkede hala bir umut olduğunu hem kendimize hem de dünyaya kanıtlamak açısından güzel bir gelişme.Yapımcı ekibi kutlarım.
 

Hocam Balatro'yu bilen yok herkes oy kullanıyor ondan dolayı her seçim bir saçmalık oluşuyor.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…