2024 TYT nasıl geçti?

Sorular aşırı basitti ama süre yetmedi 40 tane falan boş var 1 saat daha zamanım olsa fullerdim.
Sosyal soruları için bu kesinlikle söylenemez de hadi diyelim süre fazla olsaydı Türkçedeki soruların üstüne daha fazla düşünebilirdik. Ama TYT'nin olayı bu kısıtlı sürede o soruları yapabilmek soruların kolay olması, fullenebilecek olması birşey ifade etmiyor. Sana verilen süre belli, bu sürede yapabildiğin kadar yapacaksın. 40 boş var ama çok kolaydı demek bu işin doğasına aykırı. Git 80 dakikanı Türkçeye ver, kalan süreyi matematiğe ver. Yaparsın çoğu soruyu. Sonra kolaydı diye buralarda gezinirsin.

Sorular sana "aşırı basit" gelirken nasıl 40 boş yapabiliyorsun ilginç gerçekten. Trollük de kaliteli yapılsa bari.

İşim gücüm yok burada trol mu yapacağım sorular kolaydı ama uğraştırıcıydı yani yoruma dayalı olarak da yapılırdı.

Kimse artistlik yapmasın. Sabahtan beri 30 net yapan adamlar gelmiş sinav basitti diyor. Arkadaşlar sınav gayet de zordu. Evet arada kolay sorular var ve sizin sadece o kolay soruları çözmüş olmanız soruların kolay olduğu anlamına gelmiyor. Türkçede paragrafları zorlayıp matematikte deneme yanilma soruları yığarak zamanı sömürmeye oynamışlar. Feni bilmiyorum ama sosyal için de doğru düzgün deneme çözmüş herkesin ulaşabileceği bir konu vardır ki o da sınavın özellikle süre üzerinden eleme yaptığı. Sorular zaman alıcı olduğundan ve anlaşılması zor olduğundan dolayı TYT gibi "Temel Yeterliliğini" ölçen bir sınav için orta-zor denebilecek bir seviyedeydi.

Sorular aşırı basitti ama süre yetmedi 40 tane falan boş var 1 saat daha zamanım olsa fullerdim.
Çok basitti

Biz arkadaşlarla çözsek garanti 140 netti bu arada, nasıl yapamadınız oğlum

Matematikten 8 işaretledim, Türkçe 132 dakika sürdü. Fenden 4 tane salladım basitti, yapamayan ağlamasın

Kendiniz kotü yaptınız diye herkes kötü yapacak diye bir şey yok sorular zaman alıcıydı ama kolaydı.

Çok basitti

Biz arkadaşlarla çözsek garanti 140 netti bu arada, nasıl yapamadınız oğlum

Matematikten 8 işaretledim, Türkçe 132 dakika sürdü. Fenden 4 tane salladım basitti, yapamayan ağlamasın
Bi 10 saat daha verselerdi rahat fullerdim. (!)

Kendiniz kotü yaptınız diye herkes kötü yapacak diye bir şey yok sorular zaman alıcıydı ama kolaydı.
Sen zaten kötü yapmışın hacı. 40 boş ne demek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…