2024 TYT nasıl geçti?

Sözelden mi 250K bekliyorsunuz?

TYT yüzünden hocam maalesef normalde 150 K civarı bekliyordum zaten bu sene yığılma çok olacak o aşikar sınavdan çıkan ağlıyordu ben 315 puan yaptım sözelde şu an hocam EA bölümlerinede puanım yetiyor AÖF olarak iktisat sağlık yönetimi işletme okuyabiliyorum 4 yıllık sözel mi yoksa EA puanım düşük olsa da EA bölümlerinden birisi mi okunmalı TYT çok düşük geldiği için 2 yıllık sağlık bile gelmiyor 270 yaptım TYT de OBP ile birlikte OBP 78 😔

@Kckc hocam faktoriyel sorusunda polinomu görmek zordu. 22. soruyu da çok beğenmişler. Ben sınava girmedim, internetten çözdüm. Arkadaşlarımın genel kanısı: Her konudan birkaç kaynak bitiren bir kişi için yapılabiliritesi olan bir sınavdı diyorlar. Onlar 25 net çok iyi diyorlar ancak ben 20 üstünü bile başarılı görüyorum.

@Kckc hocam faktoriyel sorusunda polinomu görmek zordu. 22. soruyu da çok beğenmişler. Ben sınava girmedim, internetten çözdüm. Arkadaşlarımın genel kanısı: Her konudan birkaç kaynak bitiren bir kişi için yapılabiliritesi olan bir sınavdı diyorlar. Onlar 25 net çok iyi diyorlar ancak ben 20 üstünü bile başarılı görüyorum.

Hocam bu arada ben 11. sınıf boyunca her hafta sonu 1 tane TYT matematik denemesi çözmeyi düşünüyorum. Sizce mantıklı mı?

@Kckc mantıklı değil hocam. Denemeleri 12'nin şubat ayından itibaren çözersiniz. Bana kalırsa TYT'de eksik konularınız varsa onları yavaş yavaş halledin. Ancak vereceğiniz eforun çoğunu AYT'ye ayırmanızı tavsiye ederim. Yazın da AYT'den kurs almanızı tavsiye ederim.

Hocam bu arada ben 11. sınıf boyunca her hafta sonu 1 tane TYT matematik denemesi çözmeyi düşünüyorum. Sizce mantıklı mı?

Hocam bence başlayabilirsiniz. Soru kaynaklarında seviyeli bir geçiş yapmayı unutmayın yoksa çok pişman oluyorsunuz. Ben geçen sene bu günler 3D çözüyordum 3D'den sonra tarayabileceğim kaynak yoktu piyasada. Mecbur kolay kitaplara kaymıştım ( TYT fen adına )

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı