23'e göre zor hocam, Türkçe bu kadar zor değildi 23'te.
Sosyal Fen Matematik unuttum, ben 2023'ü 3-4 ay önce çözüp 95 atmıştım. Matematiği sanırsam benzer, Fen ve Sosyal yine bunda zor. 23 Türkçe kolay değil, ama 24 zor.
22 aralarında ya en zoru ya da 24 ile başa baş Türkçe kısmında. Matta da benzerler.
@372121 Ha bu arada TYT'm son hafta inanılmaz yalpaladı, gidip de bu sınavdan patates etme ihtimalim yok değil.
Sosyal çok kolaydı özellikle felsefe şu deryalı bir soru vardı diyolog geçmişti duyu organları olacaktı o sorunun cevabı. Onun dışında Oppenheimer çok basitti ve coğrafyadan 4 tarihten 3 doğru yaptım. Türkçeden pek umutlu değilim açıkçası beklediğim gibi gelmedi. 23-25 arası beklentim bakalım. Matematiği hiç yapmadık. Fenden 1 doğrum var. Süre yetmedi 1 saat gitti Türkçeye. Kafamı kaldırdığımda sosyali çözmeye anca vakit buldum. Genel olarak orta zor karışı mıydı? ÖSYM zor yapmak için elinden geleni yapmış. 2021 tarzıydı açıkçası bana göre. Türkçeyi çözerken Türk olduğumu sorguladım öyle yani. Genel itibarıyla zor gibimsiydi.
Mat yapmadıysan fen yapmadıysan zor kanka ya. EA sözel deneyebilirsin 1 günde ezberle halledilmeyecek şey değil bence. Tabii biraz da temel varsa edebiyatta yazar redif kafiye ezberle garanti 18 yaparsın. Zor olmaz ise. Tarih konusunda aynı şeyi diyemeyeceğim hocam maalesef 3 net gelirse şükür edin. Coğrafya basit hiç çalışmadan 8 de 8 yapılır garanti. Felsefesi zor bir bakın derim sözele. Din kolay sözelde onun dışında EA'dan girecekseniz illa mat yapmak zorundasınız. AYT yapmalısınız bu sefer eğer TYT yapamadıysanız ki bugün girdiğimiz sınav epey zordu sosyal dışında dediğim gibi.
Bence 21 Matematiğe yanaşamaz.
Türkçe zor, Fen orta-zor, Mat dediğim gibi son 2 sene gibi yani kolay, Sosyalse fazla bilgi yani zor diyebilirim. Kişiden kişiye değişir ama Türkçe'nin 23'ten zor olduğu reddedilemez.
@372121 Senin nasıl geçti sınavın dostum? Sen ne düşünüyorsun Türkçe dışı hakkında.