Sınavdan anladığını düşünmüyorum. 23 daha kolay bir sınavdı.
Benden başka kişiler de daha kolaydı demiş ve bazıları hatta en kolay TYT buydu demişler onlar da anlamıyor da bir tek sen mi anlıyorsun?
Sınavdan anladığını düşünmüyorum. 23 daha kolay bir sınavdı.
Hocam TYT'den 60 net yapan adam zordan başka ne diyebilir zaten?Benden başka kişiler de daha kolaydı demiş ve bazıları hatta en kolay TYT buydu demişler onlar da anlamıyor da bir tek sen mi anlıyorsun?
Hadi oradan, 100'ün altına 2021 dışında çıkmışlarda inmedim ben son haftaHocam TYT'den 60 net yapan adam zordan başka ne diyebilir zaten?
Onlar trol.Benden başka kişiler de daha kolaydı demiş ve bazıları hatta en kolay TYT buydu demişler onlar da anlamıyor da bir tek sen mi anlıyorsun?
Hadi oradan, 100'ün altına 2021 dışında çıkmışlarda inmedim ben son hafta![]()
Onlar trol.
23'e göre zor hocam, Türkçe bu kadar zor değildi 23'te.Hocam siz girdiniz mi sınava sizce nasıldı zorluğu 23'e göre?
TYT nasıl geçti? Umarım sınavınız depresyona girecek kadar kötü geçmemiştir.
Hocam siz girdiniz mi sınava sizce nasıldı zorluğu 23'e göre?
Ben TYT Sosyal'dan çok TYT Türkçe yaptım EA sıralaması yine de artar mı?
Bence 21 Matematiğe yanaşamaz.21 zorluğundaydı hocam sosyal dışında tabi sosyal inanılmaz basitti hele şu Derya olan soru diyolog sorusu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.