2024 TYT nasıl geçti?

Hocam kitapçık türü mü?

Son düzenleyen: Moderatör:
Maalesef 40-50 arası yapacağım.

Ben 40 yapsam şükür namazı kılacağım. Zordu bayağı sosyal dışında. Herkes felsefeyi yapamadım diyor da din daha zordu bence. Hele o gıpta falan vardı direkt bilgi. AYT sorusunu koymuşlar bildiğiniz. Neyse yarın sözelden derece yapma zamanı bakalım. Allah büyük.

Son 4 senenin en büyük sorunu stres yönetimine bağlı süre sıkıntısıydı.
Umarım düşük sıralamalılarda aşırı etkisi olmuştur yoksa benim sıralama tepe taklak olur.
21 zaten başka seviyenin zorluğuydu. Umarım AYT 21 zorluğunun üstünde bir AYT olur da gelen geçen elenir. Boş boş konuşanlardan arınırız en azından. Size demiyorum bu arada hocam yanlış anlamayın @aabcc

Mat ve fenden 7 soru işaretledim.

Fende arı sorusunu yaptım eşeyli eşeysiz olan şu kraliçe arı falan yazıyordu onu doğru yaptım sadece. Sayısalım berbat matı aslında yapacaktım ama süre yetmedi, 1 saat Türkçeye gitti neredeyse ve çok yanlışım olduğunu düşünüyorum Türkçede. Sosyalde 18-2 veya 15-3 falan gelecek diye tahminim bu yönde.

Sınav kim ne derse desin aşırı kolaydı. Özellikle 23 mesela biraz daha zor bir sınavdı ben daha zor olur diye beklerken çok daha kolay geldi.
Hocam daha hazırlıklı girdiğiniz için öyle gelmiştir, bence aşırı bir fark olmasa da 2023 daha kolaydı.

Bu arada sıralamaları düşürürler sınav zordu ve yığılma çok olacağı için Marmara elektrik 348'den alıyorsa 320'den alır diye düşünüyorum tabii 2 yıllık için yarınki sınav daha önemli. Gidin çalışın boş verin TYT'yi. Bitti kurtuldunuz takmayın ne gelirse artık herkesin zaten surat 5 karıştı mutlu çıkmadı kimse. Ha bu arada mat kolay diyenlere fulledim diyenlere kanmayın genelde 5 net yapıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…