2024 yılında Android 6 kullanılırsa ne olur?

Custom rom kullanın hocam.

Günlük yaşantınızda sıkça kullandığınız uygulamalarda uyum sorunu yaşamanız çok muhtemel.

Sen android kaç kullanıyorsun?

Şu an android 6 da youtube bile çalışıyor idare edilir ama bir yıl sonra tamamen gider.

Neden Android 6.0 kullanacaksın?
Canım istiyor ondan.

Son düzenleme:
Sen android kaç kullanıyorsun?

Şu an android 6 da youtube bile çalışıyor idare edilir ama bir yıl sonra tamamen gider.

Canım istiyor ondan.
Ben Android 11 kullanıyorum. Bunu sormak yerine bu programı denesen daha iyi olurdu. Sanal makineyle desteklenmeyen uygulamaları çalıştırabilirsin çünkü.

Neden Android 6.0 kullanacaksın?
İstediğim android sürümünü kullanırım bu seni ilgilendirmez.

Ben Android 11 kullanıyorum. Bunu sormak yerine bu programı denesen daha iyi olurdu. Sanal makineyle desteklenmeyen uygulamaları çalıştırabilirsin çünkü.
Telefonumun hafızası yetmediği için ve play store da uygulama cihazınız bu sürümle uyumlu değil hatası verdiği için deneyemiyorum maalesef.

Son düzenleme:
APK indirin? Veya biraz hafızasını boşaltın.

APK indirin? Veya biraz hafızasını boşaltın.
Ya o kadar 1 gb hafıza açıyorum yine yüklenmiyor ben anladım bu uygulamayı yüklemek için tek yok telefonu sıfırlamak.

Olmuyor maalesef o kadar 15 tane uygulama sildim yüklenmiyor, telefon 16 gb zaten ne yüklensin ki, yüklenseydi kullanırdım ama yüklenmediği için ben bunu yüklemekten vazgeçtim eski android sürümümle hayatıma devam edeceğim, istediğim android sürümünü kullanacağım. Not:Konu Burada Kapanmıştır.

Kimse hangi android sürümünü kullandığıma karışamaz.

Konu Kapandı.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…