Cebimizde 10bin lira 15 bin lira para mı var sanki nasıl gidip yeni telefon alayım bu idare ediyor. ayrıca ben güvenlik güncellemesi almayan telefon kullanıyorum ve hiç bir zararınıda görmedim kaç yıldır.
Bu uygulamayı yükleyebilirseniz sanal makine içinde desteklenmeyen programları çalıştırabilirsiniz. Çok performans kaybı olmuyor uygulamada. Oyun bile oynamıştım.
Bu uygulamayı yükleyebilirseniz sanal makine içinde desteklenmeyen programları çalıştırabilirsiniz. Çok performans kaybı olmuyor uygulamada. Oyun bile oynamıştım.
Ben Android 11 kullanıyorum. Bunu sormak yerine bu programı denesen daha iyi olurdu. Sanal makineyle desteklenmeyen uygulamaları çalıştırabilirsin çünkü.
Ben Android 11 kullanıyorum. Bunu sormak yerine bu programı denesen daha iyi olurdu. Sanal makineyle desteklenmeyen uygulamaları çalıştırabilirsin çünkü.
Ya o kadar 1 gb hafıza açıyorum yine yüklenmiyor ben anladım bu uygulamayı yüklemek için tek yok telefonu sıfırlamak.
Olmuyor maalesef o kadar 15 tane uygulama sildim yüklenmiyor, telefon 16 gb zaten ne yüklensin ki, yüklenseydi kullanırdım ama yüklenmediği için ben bunu yüklemekten vazgeçtim eski android sürümümle hayatıma devam edeceğim, istediğim android sürümünü kullanacağım. Not:Konu Burada Kapanmıştır.
Kimse hangi android sürümünü kullandığıma karışamaz.