Güncel değil, dolayısıyla güvenli de değil.
Custom rom kullanın hocam.Play Store da böyle yazıyor.
Cebimizde 10bin lira 15 bin lira para mı var sanki nasıl gidip yeni telefon alayım bu idare ediyor. ayrıca ben güvenlik güncellemesi almayan telefon kullanıyorum ve hiç bir zararınıda görmedim kaç yıldır.
Sen android kaç kullanıyorsun?
Bilgisayarım yok. Vardıda bozuldu gitti.Custom rom kullanın hocam.
uygulamalar çalışırda yeni güncelleme almaz sadece.Günlük yaşantınızda sıkça kullandığınız uygulamalarda uyum sorunu yaşamanız çok muhtemel.
Bilgisayarım yok. Vardıda bozuldu gitti.
Yeni bilgisayar alcak paramda yok
uygulamalar çalışırda yeni güncelleme almaz sadece.
Sen android kaç kullanıyorsun?Bu uygulamayı yükleyebilirseniz sanal makine içinde desteklenmeyen programları çalıştırabilirsiniz. Çok performans kaybı olmuyor uygulamada. Oyun bile oynamıştım.![]()
Virtual Master - Android Clone - Apps on Google Play
Run Virtual Android OS in an Appplay.google.com
Canım istiyor ondan.Neden Android 6.0 kullanacaksın?
Ben Android 11 kullanıyorum. Bunu sormak yerine bu programı denesen daha iyi olurdu. Sanal makineyle desteklenmeyen uygulamaları çalıştırabilirsin çünkü.Sen android kaç kullanıyorsun?
Şu an android 6 da youtube bile çalışıyor idare edilir ama bir yıl sonra tamamen gider.
Canım istiyor ondan.
İstediğim android sürümünü kullanırım bu seni ilgilendirmez.Neden Android 6.0 kullanacaksın?
Telefonumun hafızası yetmediği için ve play store da uygulama cihazınız bu sürümle uyumlu değil hatası verdiği için deneyemiyorum maalesef.Ben Android 11 kullanıyorum. Bunu sormak yerine bu programı denesen daha iyi olurdu. Sanal makineyle desteklenmeyen uygulamaları çalıştırabilirsin çünkü.
APK indirin? Veya biraz hafızasını boşaltın.İstediğim android sürümünü kullanırım bu seni ilgilendirmez.
Telefonumun hafızası yetmediği için ve play store da uygulama cihazınız bu sürümle uyumlu değil hatası verdiği için deneyemiyorum maalesef.
Ya o kadar 1 gb hafıza açıyorum yine yüklenmiyor ben anladım bu uygulamayı yüklemek için tek yok telefonu sıfırlamak.APK indirin? Veya biraz hafızasını boşaltın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.