2024 yılında Android 6 kullanılırsa ne olur?

ciftcisami77

Decapat
Daha fazla  
2024 yılında Android 6.0 kullanırsam ne olur? Ne gibi dezavantajları olur, fikirleriniz neler?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eski sürüm olduğu için çoğu uygulamayı kullanamazsınız diye düşünüyorum. Instagram mesela android 9 ve sonrasını destekliyor.

Neden Android 6.0 kullanacaksın?
Ben android 6.0 kullanmak istiyorum ondan.

Canım istiyor.

Eski sürüm olduğu için çoğu uygulamayı kullanamazsınız diye düşünüyorum. Instagram mesela android 9 ve sonrasını destekliyor.
Instagramda şöyle bir sıkıntı var play store da android 8 yazıyor apk sitelerinde android 9 yazıyor nasıl bir iş anlamadım.

2024 yılında Android 6.0 kullanırsam ne olur? Ne gibi dezavantajları olur, fikirleriniz neler?

Hocam genellikle eski OS'lerde bir sürü kasma ve güvenlik açığı oluyor. Gidip de eski bir telefonda ancak alo diyebilirsiniz. Android 9-10 telefonları bile kasıyorken ben önermem.

Play Store da böyle yazıyor.

Hocam genellikle eski OS'lerde bir sürü kasma ve güvenlik açığı oluyor. Gidip de eski bir telefonda ancak alo diyebilirsiniz. Android 9-10 telefonları bile kasıyorken ben önermem.
Cebimizde 10bin lira 15 bin lira para mı var sanki nasıl gidip yeni telefon alayım bu idare ediyor. ayrıca ben güvenlik güncellemesi almayan telefon kullanıyorum ve hiç bir zararınıda görmedim kaç yıldır.

Sen android kaç kullanıyorsun?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20240705-140002_Chrome~2.jpg
    Screenshot_20240705-140002_Chrome~2.jpg
    71,7 KB · Görüntüleme: 95

Technopat Haberler

Geri
Yukarı