2024 yılında Android 6 kullanılırsa ne olur?

Ya o kadar 1 gb hafıza açıyorum yine yüklenmiyor ben anladım bu uygulamayı yüklemek için tek yok telefonu sıfırlamak.

Olmuyor maalesef o kadar 15 tane uygulama sildim yüklenmiyor, telefon 16 gb zaten ne yüklensin ki, yüklenseydi kullanırdım ama yüklenmediği için ben bunu yüklemekten vazgeçtim eski android sürümümle hayatıma devam edeceğim, istediğim android sürümünü kullanacağım. Not:Konu Burada Kapanmıştır.

Kimse hangi android sürümünü kullandığıma karışamaz.
Hocam boşu boşuna triplendiniz. Sırf öneri sunduk diye yaptıklarınıza bak. Ayıp yani. Sonuçta siz konuyu açtınız biz de öneri sunduk. Herhangi bir tehdit etmedik ki.

Hocam boşu boşuna triplendiniz. Sırf öneri sunduk diye yaptıklarınıza bak. Ayıp yani. Sonuçta siz konuyu açtınız biz de öneri sunduk. Herhangi bir tehdit etmedik ki.
Telefona yüklenmiyordu ondan öyle demiştim.

Virtual master çok hafıza yiyor başka uygulama sunsan iyi olurdu.

Ben bu uygulamayı yüklemeyi öncedende denemiştim apk yüklesemde bu uygulama bu telefonla uyumlu değil hatası almıştım.

Merak ettiğim şu, android sürümüm yettiği halde bu uygulama telefonuma nasıl yüklenmiyor? Uygulama geliştiricisi ne yaptı bu uygulamaya?

Telefonumu sıfırlıyorum en azından biraz daha rahat ederim ve uygulamayı yüklemeyi öyle denerim.

İstediğim android sürümünü kullanırım, bu konu şimdi gerçekten kapanmıştır, kimse cevap vermesin.

Ben bu uygulamayı yüklemeyi öncedende denemiştim apk yüklesemde bu uygulama bu telefonla uyumlu değil hatası almıştım.

Merak ettiğim şu, android sürümüm yettiği halde bu uygulama telefonuma nasıl yüklenmiyor? Uygulama geliştiricisi ne yaptı bu uygulamaya?

Telefonumu sıfırlıyorum en azından biraz daha rahat ederim ve uygulamayı yüklemeyi öyle denerim.

İstediğim android sürümünü kullanırım, bu konu şimdi gerçekten kapanmıştır, kimse cevap vermesin.
Konu gerçekten kapanmıştır kimse sakın cevap vermesin.

Konu gerçekten kapanmıştır kimse sakın cevap vermesin, istediğim android sürümünü kullanırım.

Son düzenleme:

Virtual Master çok hafıza yiyor başka uygulama sunsan iyi olurdu.

Ben bu uygulamayı yüklemeyi önceden de denemiştim APK yüklesemde bu uygulama bu telefonla uyumlu değil hatası almıştım.

Merak ettiğim şu, Android sürümüm yettiği halde bu uygulama telefonuma nasıl yüklenmiyor? Uygulama geliştiricisi ne yaptı bu uygulamaya?

İstediğim Android sürümünü kullanırım, bu konu şimdi gerçekten kapanmıştır, kimse cevap vermesin.

Konu gerçekten kapanmıştır kimse sakın cevap vermesin.

Konu gerçekten kapanmıştır kimse sakın cevap vermesin, istediğim Android sürümünü kullanırım.

Kime atar yapıyorsun adamakıllı cevap veren var sen ne hal.

Ben size yeni Android sürümü sunun diye açmamıştım bu konuyu, konuyu açma sebebim eski Android sürümü kullanırsam neler olurdu, sadece ne olacağını yazacaktınız, siz bana sürekli yeni Android sürümü sunmaya kalkıyorsunuz. Konunun amacı dışına çıktınız.

Ben size yeni Android sürümü sunun diye açmamıştım bu konuyu, konuyu açma sebebim eski Android sürümü kullanırsam neler olurdu, sadece ne olacağını yazacaktınız, siz bana sürekli yeni Android sürümü sunmaya kalkıyorsunuz. Konunun amacı dışına çıktınız.
İsteğe göre konu kilitlenemez.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı