2024 Yılında çıkış yapacak oyunlar tam liste!

Tarihi belli olmayan ama 2024'te çıkacak oyunlar diye bi liste daha yapılabilirdi.
Silent Hill 2 mesela.
O gelebilir işte konami 'kimse oyğn yapmıyor erken çıkaralım" kafasına gidip ilgi çekebilir.
Çünkü misal deathloop çıktığında piyasada bir oyun yoktu herkes 10/10 vermişti.

Şimdi aklıma geleni yazdım. Yoksa yılın oyunu olmuş bir oyunu unutmak doğal değil bence
Harbiden unutulacak bir iş çünkü 2022,2023 olsa best family game verip "hadi knk" diye geçiştirirlerdi Josef abimizi.

Bu arada dediğim oyunları oynanabilir olarak yazdım. Ödül konusu ayrı tabii ki.

2022 ve 2023 yılında çıksa dediğin gibi diğer oyunlar kuvvetli neriye alıyor.

Senua's Saga: Hellblade II çıkacak da 2024 yılı sonu çıkar herhalde. Bak mesela güzel bir oyun.
Silent Hill 2 veya.

Senua's Saga: Hellblade II çıkacak da 2024 yılı sonu çıkar herhalde. Bak mesela güzel bir oyun.
Senua's Saga:Hellblade II ye karşı tavrım:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

EDP'nin Hellbalde hakkında düşünceleri sorulduğunda....

Bu sene öyle boş bir sene değildi, fazla hikayeli oyun olmasa da, 2021 bana göre tam çöplük, re8 dışında
Çok fazla bir oyun yokmuş 2021'de evet, 23 ona göre daha kaliteli. Ama bana göre 2021'den sonra 2023 oyun senesi için en çöp oyunların olduğu sene, Alan Wake 2 ve Spider-Man 2 dışında.

2024'de oyun açısından pek bir şey yok gibi. Gördüğümde heyecanlanacağım bir oyun göremedim.

Life by You bekliyorum bir tek o çekti ilgimi. Eğer vaadettiklerini verebilirse saatlerimi gömeceğim bir oyun olur.

Listede Metal Gear Solid 3 Remake eksik. 2024 yılından çıkacak ama hangi ay çıkacağı belli değil. Ayrıca yılın oyunu olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…