2024 yılında GeForce NOW alınır mı?

Breties

Centipat
Daha fazla  
Herkese merhaba. Benim PC'nın sistem gereksinimleri pek iyi değil ve GeForce NOW almak istiyorum. Sizce 2024 yılında GeForce NOW alınır mı?

Herkese merhaba. Benim PC'nın sistem gereksinimleri pek iyi değil ve GeForce NOW almak istiyorum. Sizce 2024 yılında GeForce NOW alınır mı?
hocam kendinizi yormayın yapmayın gayet güzel bir uygulama ancak şu devirde bence şahsi fikrim alınmaz çok gereksiz para yani 1 aylık 200tl diye hatırlıyorum 1 aydan sonra gene isteyeceksiniz devam ede ede 5 aya 1k harcarsınız.

İnternetiniz iyi ise Türkiye'den almak yerine yurt dışı EU olarak alın. Türkiye'de olan hizmeti rezalet.

hocam kendinizi yormayın yapmayın gayet güzel bir uygulama ancak şu devirde bence şahsi fikrim alınmaz çok gereksiz para yani 1 aylık 200tl diye hatırlıyorum 1 aydan sonra gene isteyeceksiniz devam ede ede 5 aya 1k harcarsınız.
Anladım cevabınız için teşekkür ederim

İnternetiniz iyi ise Türkiye'den almak yerine yurt dışı EU olarak alın. Türkiye'de olan hizmeti rezalet.
Cevabınız için teşekkür ederim

Rtx 3000 ve 4000 serisi kartlar avrupa serverında. Türkiye'den alırsan şanslıysan 2060 gelir, değilsen 1060.
Cevabınız için teşekkür ederim

Son düzenleme:
Ben iş için şehirdışına çıkıyorum zaman zaman 1 aylık alıyorum. Geçen hafta Boosteroid deneyeyim dedim görüntü gayet güzeldi fakat resmen 1 saniye gecikmeli çalışıyordu. Oyun olarak Rust oynadım ve gecikme değeri çok önemli. Bu yüzden iade edip tekrar Geforce Now aldım. Stabil bir bağlantı ile güzel sonuçlar alınabilir. Tabii ki ben de beğenmiyorum Türkiye'deki hizmetini ama biraz rekabetçi oyunlar için en iyisi bu gibi görünüyor. Yurtdışı Geforce Now denemedim ama mesafe farkından belki gecikme yaşatabilir. Fakat Singleplayer oyun ise deneyebilirsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı