hocam kendinizi yormayın yapmayın gayet güzel bir uygulama ancak şu devirde bence şahsi fikrim alınmaz çok gereksiz para yani 1 aylık 200tl diye hatırlıyorum 1 aydan sonra gene isteyeceksiniz devam ede ede 5 aya 1k harcarsınız.Herkese merhaba. Benim PC'nın sistem gereksinimleri pek iyi değil ve GeForce NOW almak istiyorum. Sizce 2024 yılında GeForce NOW alınır mı?
Anladım cevabınız için teşekkür ederimhocam kendinizi yormayın yapmayın gayet güzel bir uygulama ancak şu devirde bence şahsi fikrim alınmaz çok gereksiz para yani 1 aylık 200tl diye hatırlıyorum 1 aydan sonra gene isteyeceksiniz devam ede ede 5 aya 1k harcarsınız.
Cevabınız için teşekkür ederimİnternetiniz iyi ise Türkiye'den almak yerine yurt dışı EU olarak alın. Türkiye'de olan hizmeti rezalet.
Cevabınız için teşekkür ederimRtx 3000 ve 4000 serisi kartlar avrupa serverında. Türkiye'den alırsan şanslıysan 2060 gelir, değilsen 1060.
Hocam en iyi sunucu neresi biliyor musunuz?İnternetiniz iyi ise Türkiye'den almak yerine yurt dışı EU olarak alın. Türkiye'de olan hizmeti rezalet.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.