2024 yılında iPhone 13 alınır mı?

Normalde iPhone 13 mini veya iPhone 12 mini alacaktım ama ikisinin de satışını göremedim. Bende normal 13'e bakıyorum. Şu an fiyatı 30 bin TL. Sizce 2024 yılında alınabilir mi? 3-4 sene kullanmayı planlıyorum.

Normalde iPhone 13 mini veya iPhone 12 mini alacaktım ama ikisinin de satışını göremedim. Bende normal 13'e bakıyorum. Şu an fiyatı 30 bin TL. Sizce 2024 yılında alınabilir mi? 3-4 sene kullanmayı planlıyorum.

iPhone şart ise en düşük 13 alınabilir bence fakat Android olarak o fiyata daha iyi telefonlar var.

iPhone şart ise en düşük 13 alınabilir bence fakat Android olarak o fiyata daha iyi telefonlar var.
İlla İPhone istiyorsanız bakılabilir ama Android tarafında daha iyi alternatifleri var.
Android den sıkıldım ama alternatifleri duymak hoşuma gider. Uzun süredir android kullanıyorum 4 telefon değiştirdim hepsi android. Artık ios geçmek istiyorum

S24 bütçemi aşıyorda S23 iyi gibi. Ama 6.1 inç biraz büyük gibi değil mi? Şuan 6.4 inç kullanıyorum ve aralarında çok fark yok diye düşünüyorum 6.4 bana çok büyük geliyor elime

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı