2024 yılında iPhone 13 alınır mı?

Griffinn

Hectopat
Android'den sıkıldım o yüzden o fiyata daha iyi Android var diye öneri yapmayın, 60 Hz olması da pek umurumda degil cünkü oyun oynamıyorum alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu an iPhone 13 kullanıyorum. Cihazı alalı 9 yaklaşık 10 ay olacak ve hala ilk gündeki gibi stabil çalışıyor. Sadece pil sağlığı nedeniyle pilde sorun olabilir o da zaten bütün IPhone'larda var. Bütçen varsa alınır. Özellikle beyaz rengi çok şık.

60 Hz sadece oyunda etki etmiyor yalnız. Genel kullanımda bile büyük etkisi var.

Hocam iOS 60 Hz - 120Hz'lik bir telefon ile yan yana koymadığınız sürece - asla sırıtmıyor. En azından ben öyle hissettim.

Android'den sıkıldım o yüzden o fiyata daha iyi Android var diye öneri yapmayın, 60 Hz olması da pek umurumda degil cünkü oyun oynamıyorum alınır mı?
Sifir alacaksaniz parasina degmez ama guzel cihaz. Android'den bunaliyorsaniz ios'dan 1 senede bunalirsiniz bu arada. Ama siz kararinizi zaten vermissiniz konuyu acarken, bize sormanizin pek bir anlami yok gibi.

Bu arada parasini etmez derken yanlis anlasilmasin, duz iphone cihazlarda parasina gore en mantiklisi, genel olarak parasini etmez yorumunu yaptim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı