2024 yılında iPhone 7 alınır mı?

Ben size kendi 7+ tecrübemi aktarıyım; 10 bilemedin 15dk sonra Instagram'da ısınıyor ses önden gidiyor video arkadan geliyordu (şarj %50 altına inince veya pil tasarrufu açınca), 10-15dk Instagram'da gezince deli gibi ısınıyordu. Biraz oyun oynayayım desen 10dk sonra kasıyordu. Bir anda ekran donuyor kapatsam bile kapanmıyordu reset atıyordum. Bu sorunları çevremde yaşayanda vardı.

Yenilenmiş olarak teknosadan almayı düşünüyordum eğer pili yetmessede deji takarım diye düşünüyordum ama önermiyorsanız almicam
Teknosa'nın yenilenmiş telefon kalitesini bilmiyorum ancak onların kalite de bir yere kadar ki anakart 90% ihtimalle tamir görmüştür anakartı açılan iPhone'ların da bozulması an meselesi teknisyenden bağımsız olarak. Yenilenmiş telefonlarda da en ucuz parçalar kullanılır sırf yenilenmiş diye gaza gelmeyin.
Tecrübe aktaran arkadaşa katılıyorum, 5-10. videodan sonra senkron sorunları, her yerde ısınma gibi sorunlar keyifsiz bir deneyim yaşatıyor. Bu sorunlar olmasa hala kullanılabilir telefon aslında, gücü yeterli ancak gerçekten aldığınız güne lanet etme ihtimaliniz var, ben çok sıcak bakmıyorum alma fikrine.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı