tavuk_sevdalısı
Decapat
Daha fazla
Alinir bence.
Eğer "en emülatör ile oynamam." diyen tayfadansan zaten PS2 oyunlarını oynamak için PS2 almaktan başka şansın yoktu ve bu soruyu sormazdın. Onun dışında eğer koleksiyonluk takıntın da yoksa emülatör ile oynamak varken fiziksel olarak PS2 almak çok mantıklı değil. Ama 600TL oldukça ucuz bir para.
Arkadaşlar ben bir iyi PC ve PS5 sahibiyim, ancak canım son 2 gündür retro oyunlar oynamak istiyor. Ben de kütüphanesi çok iyi olan ve ucuz olduğunu hatırladığım PS2'ye Sahibinden'de baktım. 600 liraya bir ilan buldum ve satıcı her şeyinin eksiksiz kabloları falan her şeyi eksiksiz diyordu. Satın aldım sizce doğru bir karar mıydı? 2024 yılında bu cihazı almak bir hata mıydı?
Saatliği kaç liradan oynatıyor? 50 falansa ağır kazık. 10 saat 500₺ yapar ben cihazı 600’e aldım zaten.Bende 2 tane var USB bellege tum oyunlar yazili 13 yasindeki kardesim mahallenin çocuklarina garajda araba olmadigi zamanlar parasina oynatiyor ve simdide GTA 5 acabilecek bir PC aldi. Şu an fark ettim kardesim bayağı yukseliyormus ha. INSHALLAH lucifer miclson gibi bana parasi ile hava atmaz.
Saatliği kaç liradan oynatıyor? 50 falansa ağır kazık. 10 saat 500₺ yapar ben cihazı 600'e aldım zaten.
Ben o çocuğun yerinde olsam fiyatı düşürmek yerine PS2’yi deli dehşet oyunlarla doldurup 1 saat yerine 1.5 saatten satardım böylece insanlara pahalı gelmezdi. Cihaz çipli zaten.Yok ben memleketde degilim tam olarak bilmiyorum ama komusu cocugu ile yarisyormus musterileri kendine cekmek icin fiyat dusurmekten.
Ben o çocuğun yerinde olsam fiyatı düşürmek yerine PS2'yi deli dehşet oyunlarla doldurup 1 saat yerine 1.5 saatten satardım böylece insanlara pahalı gelmezdi. Cihaz çipli zaten.
Merhaba, usb'ye 4 gb den büyük isoları nasıl attınız, ps2 fat32 formatında usb görüyor ama fat32'ye 4 gb'dan büyük dosya atamıyorum. 64 gb lık usb var kullanamıyorumBende 2 tane var USB bellege tum oyunlar yazili 13 yasindeki kardesim mahallenin çocuklarina garajda araba olmadigi zamanlar parasina oynatiyor ve simdide GTA 5 acabilecek bir PC aldi. Şu an fark ettim kardesim bayağı yukseliyormus ha. INSHALLAH lucifer miclson gibi bana parasi ile hava atmaz.
Merhaba, USB'ye 4 GB'den büyük ISO'ları nasıl attınız, PS2 FAT32 formatında USB görüyor ama FAT32'ye 4 GB'dan büyük dosya atamıyorum. 64 GB'lık USB var kullanamıyorum![]()
Bence hayır, geçici bir heves gibi geldi bana sadece. Burada sormanız bile biraz gereksiz olduğunu anladığınız için sanırım.Arkadaşlar ben bir iyi PC ve PS5 sahibiyim, ancak canım son 2 gündür retro oyunlar oynamak istiyor. Ben de kütüphanesi çok iyi olan ve ucuz olduğunu hatırladığım PS2’ye sahibinden’de baktım. 600 liraya bir ilan buldum ve satıcı her şeyinin eksiksiz kabloları falan her şeyi eksiksiz diyordu. Satın aldım sizce doğru bir karar mıydı? 2024 yılında bu cihazı almak bir hata mıydı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.