MzSe
Hectopat
Exclusive oyun oynamak istiyor arkadaş.
Hocam oynar ama illaki bir süre sonra sıkılır Series S alırsa en azından 5-7 yıl kullanır.
Exclusive oyun oynamak istiyor arkadaş.
Bence de öyle ama bir kaç exclusive oyun var ki muazzamHocam oynar ama illaki bir süre sonra sıkılır Series S alırsa en azından 5-7 yıl kullanır.
bence hala gideri var ps plus'da bir sürü oyun var ve exclusive oyunda var bayaBence alınmaz. Yine hala çıkan bazı oyunları oynarsın ama yakında çıkacak oyunlar ps 5 göre çıkıyor ona göre alın.
Ne kadar kullanıcağınıza bağlı.
Bence 2.el alınabilir ama kaç yıl kullanacağın'da önemli.
Bir de 2-3 yıl PS Plus alırsınız PS4'te bir sürü oyununuz var artık![]()
isterse 20 yıl götürsün önemli olan oyun değil mi?Hocam oynar ama illaki bir süre sonra sıkılır Series S alırsa en azından 5-7 yıl kullanır.
hocam ps4 oyunlarını oynamadıysanız bence ps4 hala alınabilir durumda ve yine büyük oyunlar ps4'e çıkıyor örnek: GOW ragnarok ve hogwart legacy gibi gibiHocam bütçem yetmediği için alıyorum zaten, elimde şu an PlayStation 3 var oyunlu, böyle daha yeni nesil bir şey alayım dedim. O da en uygun ve oyun bakımından güzel PlayStation 4 oldu.
Hocam yani gidebildiği son noktaya kadar gitsin istiyorum, zaten öyle pahalı oyunlar almayacağım bir iki oyun yeter.
İsterse 20 yıl götürsün önemli olan oyun değil mi?
Hocam PS4 oyunlarını oynamadıysanız bence PS4 hala alınabilir durumda ve yine büyük oyunlar PS4'e çıkıyor örnek: GoW ragnarok ve hogwart legacy gibi gibi.
biliyorum ama adam ps3 oyunlarını oynamış sadece yani ps4 oyunlarını oynamamış o yüzden ps4 alınabilir diyorumHocam yeni oyunlar çıkmayacak ona göre alsın.
bide hocam haberiniz olsun çok beklenen gta 6 ps4'e çıkmayacakHocam bütçem yetmediği için alıyorum zaten, elimde şu an PlayStation 3 var oyunlu, böyle daha yeni nesil bir şey alayım dedim. O da en uygun ve oyun bakımından güzel PlayStation 4 oldu.
Hocam yani gidebildiği son noktaya kadar gitsin istiyorum, zaten öyle pahalı oyunlar almayacağım bir iki oyun yeter.
Bir de hocam haberiniz olsun çok beklenen GTA 6 PS4'e çıkmayacak.
tamam o zaman ps4 alabilirsiniz bu da ps plus kütüphanesi 400'den fazla oyun varSorun değil yani, GTA benim için o olmazsa yaşayamam gibi bir yapıt değil. Hem zaten GTA V'ı bayağı pahalı olur.
Hocam yeni oyunlar çıkmayacak ona göre alsın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.