2024 yılında S10+ alınır mı?

Sari kizz

Centipat
Katılım
29 Ağustos 2022
Mesajlar
72
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Anakart: Asus P8H77-M LE
İşlemci: İntel Core İ5 2400
Ram: 16gb ddr3
Ekran Kartı:GT 730 2GB
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Merhaba. Elimde Oppo A74 marka telefon bulunmakta. Kamera olsun, oyun performansı benzeri işlerde beni tatmin etmiyor. Telefon sarı sitese Samsung S10 Plus baktığımda fiyatların 5000 ile 6500 TL arasında değiştiğini gördüm. Telefonum kutusuyla beraber duruyor, S10 Plus ile takas yapmaya değer mi sizce?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
5 bin, 6 bin liralara temiz S10+ bulabiliyorsaniz takasa fazlasiyla deger. Kamerada cag atlamayi beklemeyin ama.

Ayrica telefonun temiz oldugundan emin olun cunku A74'u S10+ ile takas edecek muhtemelen cok az kisi vardir. Saticinin telefonu neden sattigi da onemli.
 
Bence değmez, ne kadar zamanında çok iyi olsa da ömrü bitti artık telefonun. Hem temizi bulmak çok zor hem de yazılım olarak bitti denebilir S10.
 
Yazılım olarak bitti.

Android 7'li Note 5'i kullanan tanıdığım vardı, açmadığı uygulama çok azdı. Kendisinin kullandigi ve calismayan bir tek Android Auto vardı. Tabii pil ve performans bakımından eskimisti orası ayrı.

WhatsApp daha yeni Android 5 desteğini çekti. Android 12'nin ömrünün bitmesine daha var, uygulama desteği daha uzun süre devam edecektir.

Bir de 2019'un amiral gemisi olması da telefonun ömrüne katkı yapacaktır. Yani, evet bütçe o seviyedeyse güzel bir telefon kendisi.

Ben de almayı düşünüyordum bir ara, ama şimdilik M21 ile kalayım dedim. Onun işlemcisi aşırı güçsüz olsa da hala günlük işler için yeterli :)
 
Bence değmez, ne kadar zamanında çok iyi olsa da ömrü bitti artık telefonun. Hem temizi bulmak çok zor hem de yazılım olarak bitti denebilir S10.
S10+ şuanda Android 12 kullanmakta gayet yeterli ve neredeyse yeni bir işletim sistemi
 

Geri
Yukarı